1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581681 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1331124

Sv: Färjestads BK - Timrå IK 2011-01-08
The Fat Bastard: Nu skiter vi i sopporna Pikken och Hirso så länge, dom lär bli kvar i laget säsongen ut i vilket fall som helst. Pikken tyckte jag mest for omkring och drällde med puckarna, är han spedum eller har han bara lite fel upp i hjärnkontoret? Jaja, skitsamma, vi får dras med dom.

Neppa dig Feten, Fat Bastard alltså. Det absolut viktigaste i dagläget borde helt klart vara att skriva ett nytt kontrakt med Murran. Dessutom är det bara att hoppas på att Jamie Lundmark blir klar tills på torsdag.

Prio nummer två lär också vara att försöka hitta en riktigt halvskaplig spelande back, en pp-back med en säker bössa vore önskvärt, PP:et suger ju fet getpung och backarna skulle få slippa en träning i veckan och istället kolla upp synen hos optiker Blomqvist.

Skulle vi spela 5 mot 4 i en hel match är jag säker på att vi skulle losa matchen. Att A Larsson fick utgå var också tråkigt med tanke på det redan utsatta skadeeländet, men men, juniorerna fortsätter att överraska så förlusten av Larsson svider väl inte sådära jättemycket. med tanke på vad han presterat hittills.

Glad? kan man vara det som TIK:are? Nepp, nu ska jag göra kväll, spela lite poker med småpojkarna, lura av dom lite stålars de fattiga jävlarna.

Ha en fortsatt heljävlig kväll alla här på HS!

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Färjestads BK - Timrå IK 2011-01-08
Johnny Hazard:

Jomenvisst, ångesten över dessa överbetalda stackare kommer att sitta i säsongen ut, men visst behöver vi en powerplayuppsättning som kan leverera...Men dom pengarna finns inte, om vi nu inte lyckas sälja dyngfinnarna.

God kväll på er alla HS-spjuvrar!
Kommentera