1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581870 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1333916

Sv: Apropå nånting...
FRIGÖR STÅLARS!!!

Sälj Pikken och Hirso!!! Det måste finnas bättre för dom pengarna! Nu när Prästen är borta säsongen ut så behövs även en sniper.

Var är viljan?

Vi behöver PP-folk...Kolla Modos PP nu!

Värva!!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Om man tittar på lagbygget lite mer sansat så kommer i a f jag fram till följande:

Målvakter: En chansning som inte gick hem - skadebenägna mv samt lånade mv av varierande kvalitet. Här måste en MV av klass värvas omgående

Backar: Tja Jokela har inte kommit upp till förväntad standard och övriga visste man ju vad man hade. Sebbe o Dahlroth är väl de som får +
Halonen skadad men defensivt godkänd, här saknas en PP back

Forwards: Ja här blir man lite brydd. Hirso, en skadad o dåligt tränad härförare som hade soppatorsk redan i inledningen av serien ser väl ut att ha kommit ifatt träningsmässigt någorlunda nu.

Pikken värvad som powerforward och inte som sniper - Rejäla överkörningar ledde till en massa avstängningar. Producerar som väntat tycker jag.

Hallin värvad som brunkare och gör just det bra

Röymark bra speed - lite av en checkingspelare som producerat hyfsat

Murley - inte levt upp till förväntningarna kanske funkar bättre med Lundmark?

Viinanen - en hockeyarbetare bra över hela banan

Lander - Timrås genomgående bästa spelare

Timo öppnade serien fantastiskt för att försvinna i takt med ryggproblemen.
Axie - saknas enormt för sin inställning.
BS - tja på väg bort men stannade - upp och ner
Hynning - inte mycket innan skadan
Extra plus till de juniorer som tagit för sig
HÄR SAKNAS EN RIKTIG SNIPER ELLER TVÅ och det har inte detta lagbygge innehållit sedan Pyörölä o Sonnenberg försvann. Än mindre nu när Pärssinen är borta.
Kan Lundmark ändra på det? Eller har vi värvat ännu en passningsspelare?

Så om jag summerar så saknade detta lagbygge en MV en rejäl PP back samt minst en sniper redan från början. Jag hade nog värvat nåt annant än Pikken.

När man bygger nåt så startar man alltid med grunden . det blir liksom svårt att börja med taket . Bra Målvakt och försvar ligger till grund för ett bra anfallsspel
Vad skiljer årets upplaga från fjolårets då?

Utan tvekan MV biten - Lindbäck kommentarer överflödiga
Petr Caslava - en enorm defensiv klippa klasser bättre än Jokela
MPS, Sonnenberg o Corso - ett ständigt hot mot alla lag!!

Årets timrå har haft ett otal olika formationer från 1:a till 4:e kedja främst av skadeorsaker men jag tycker att laget är för stereotypt, lite för mycket brunkare och för lite spets. Ingen som kan bryta mönstret, göra det där lilla x-tra och som sagt ingen riktigt utpräglad målskytt.
Förberder mig på kvalserie men hoppas på slutspel eller i bästa fall ingenmansland.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
The Fat Bastard: Det är ca 2 veckor kvar till fönstret stänger, och du tycker vi skall göra oss av med de få offensiva vapen vi har kvar?.

Det är helt å hållet Tj och sopan Lindkvist fel att det ser ut som det gör.

Hade man tagit Sonnie i Augusti som var tänkt innan snålheten intog kansliet, samt behållit Robin Lindkvist hade inte Timrå legat där man ligger.Istället chansar man återigen på en extremt tunn trupp som däribland innehåller bra många skadebenägna spelare.<.Det senario vi befinner oss i nu har många här inne som "kan" hockey förutspått.
Man har sett detta mönster i 3 säsonger nu, ett tydligt tecken på bristande kunskap och ideér.Det finns återigen bara ett sätt att  lösa detta, In med 2 riktiga kvalitespelare.Man visste såväl vilken bra spelare Sonnie är, ändå chansar man hej vilt.Många klagar på Perra, vilken också skall granskas,, men hur lätt är det att forma ett elitlag som match efter match har ca 7-8 forwards att tillgå.

Hur skall man kunna träna på ett vettigt sätt?.

Det är inget annat än en stor skandal hur de ansvariga skött klubben,, vart är pengarna?.
Många klagade mkt på Nubbens dyra trupper, likt förbannat gick klubben i ekonomisk vinst dessa säsonger.Nu med Linkan vid rodret har det gått spikrakt utför. Kanske något att reflektera över.
Att man inte från Timråhåll agerade vid december uppehållet likt MoDo kommer stå klubben och supportrarna dyrt.
Att komma med ursäkter från klubben sedan man skitit i det blå skåpet kommer bara att få dom att framstå som än mer inkompetent. Om det nu är möjligt.


Redigerad kommentar

Kommentera