1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577864 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1334854

Sv: Timrå IK - HV 71 2011-01-15
Johnny Hazard: En gedigen insats får man ändå säga. Tänk att det ska behöva vara serieettan eller tvåan för att det ska bli lite fart på grabbarna. Ibland funderar jag på om det är underskattning när vi möter motstånd som vi ska ha efter oss i tabellen.

Idag plussar jag Röymark och Pikken lite extra. Fy f-n vad bra han är Pikken när han spelar sådär lagom fult och sätter in tacklingar och är aggresiv. Röymark är också en spelare som är svår att inte tycka om när han har den farten och aggresiviteten.
Mindre bra insats av Sebbe idag. Det var lite för mycket vågade försök och dessutom förlorade han pucken vid några tillfällen som såg slarvigt ut. Lander gör inte heller någon jättestarkt insats. Han såg märkbart sliten ut idag. Trots det finns inställningen alltid där.
Karlsson blandar och ger. Men jag är inte nöjd med vad han presterar mot de förväntningar man bör kunna ha på honom. Överlag ser backbesättningen osäker ut. Ingen back som vi kan luta oss tillbaka mot, som skapar lugn. Kanske Dahlroth då, men frågan är om man ska begära det av en J-20 spelare? Det finns andra som måste höja sig, som kan betydligt bättre.
Lundmark är också han en spelare som jag plussar trots att han kan bättre. Men det syns att han vet hur hockey spelas. Han kommer ofta rätt i positioner och har en bra blick för spelet. Får han ett antal matcher till tror jag att han kommer att bli mycket nyttig.

På det stora hela en bra insats. Tråkigt att vi inte fick extrapoängen, den var vi värd.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - HV 71 2011-01-15
ÖstrandsNisse: Håller med om Pikken. Såg en liten grej han gjorde idag när en HV spelare i båset försöker ta upp tandskyddet som ligger på isen med klubban, då glider han förbi och knackar till klubban så att han tappar igen, småful var ordet, en sån spelare man hatar att se i motståndarlaget :)
Kommentera

Sv: Timrå IK - HV 71 2011-01-15
ÖstrandsNisse:
Helvete, ni blir tunga att möta framöver. Såg hela matchen, bra fart under rören. Tollefsen får ta Pikken i nackskinnet innan det går för långt...
Kommentera

Sv: Timrå IK - HV 71 2011-01-15
ÖstrandsNisse: Touché, nu äre natta, jag har supit sen halvfyra i morse, man börjar att bli lite halvseg nu.

Vi synes o höres, natti natti!

Redigerad kommentar

Kommentera