1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581217 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1335016

Sv: Apropå nånting...
Blizzard:

Det är pinsamt varje gång det är derby numera. Det känns som vi har bortamatch. Varenda loge är till bredden fylld av modofans för att nämna ett exempel.

Var är alla tikare?

Det håller inte längre att sitta framför teven hemma och tror att man supportrar laget därifrån. Är man inte på plats på arenan och stöttar laget tycker jag inte man har rätt till att gnälla heller.

Vakna timråfans! Vaknu upp ur koman och dra ur jacket till teven och se hockeyn live i stället!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
The great one: Hur ser Timrås powerplay ut då, är vi bäst eller sämst? Eller, fortsätt gå på matcherna du. Vill jag ligga hemma och kräkas i soffan så gör jag hellre det i nuläget.

Och jaaaa, jag vill se det Timrå som en gång i tiden spelade en frejdig och rolig hemmahockey. Mycket skridskoåkning och mindre vattenskidåkning. Hirso hade visst mest hakningsutvisningar ut av alla.

Du snackar om Pikkens 20 poäng, jag snackar hellre om det prekära tabelläget och då verkar dessa 20 poäng inte vara så mycket värda i dagsläget. Vi har snart släppt in mest med mål av alla lag och ligger förnärvarande där vi förtjänar.

9 millar fick också Timrå IK i dagarna för att kunna sanera upp sin ekonomi, snälla TGO, och Laken med för den delen;

KOM IN I MATCHEN!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
The great one: Medelåldern i Modos bortaklack är 20~, klart dom håller igång bra. Vi kör, Timrå Timrå, Timrå Timrå TIMRÅ! TIMRÅ! TIMRÅÅ heja heja TIMRÅÅÅ!
Kommentera