1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582263 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1335260

Sv: Apropå nånting...
Olle: Om agenten tycker:  -Det är många lag som letar spelare nu. Det har inte varit något konkret men det finns förfrågningar om han är ledig och så vidare. Det kommer säkert komma erbjudanden men han har bytt klubb en gång i år och jag kan tycka att han borde stanna om villkoren är okej, säger Thommy Cijan.
Kan man tolka detta som: Om inte Linkan "Sonnenberg-förhalar/fördröjer" affären skriver Matt på för Timrå. Är det kurra-gömma 2.0 från Link eller vad pågår? Murley själv framhåller ju att han trivs i klubben så vad sitter det då i, gnideri?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Herminator: När det gäller Murley vet jag inte riktigt vad man ska tycka. Likt som i Sonnenbergs fall så verkar man ju ha dåligt med pengar när spelarna vill spela och man är tät när dom inte är tillgängliga. I slutänden är det ju Linkan och sättet man byggt laget på som är fel men det är ju som det är...vad denna säsong har inte varit katastrof? Vi får förhoppningsvis börja på ny kula nästa år.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...

Den eviga frågan i den här gästboken måste ändå vara: Vem kan tycka mest synd om sig själv? Vem kan vara oroligast? Vem börjar karva i handlederna först?

Grabbar, ni eldar ju för fan på varandra. Lite gammalt hederligt agentsnack om att det kommit in fler intressenter och folk plockar genast fram sina djupa, sårbara sidor.

För helvete! Vi spelar omgång 40 på torsdag. 55 ska spelas. Vi ligger fem poäng från slutspelsplats. När fan vart det såhär? Vilka tror vi att vi är? Varför ska det ALLTID finnas syndabockar och varje liten jävla motgång målas upp som domedagen? Står vi inför gasen -41 i Auschwitz eller är vi alla supportrar till en förening som INTE har valt OSS utan VI har valt DEN. När blev för många verkligheten att Timrå IK finns till för supportrarna och sponsorernas skull och inte tvärtom? Folk får vara hur jävla besvikna som helst men jag äcklas av människor som ska göra en poäng av att dom inte längre går på matcherna så länge inte laget spelar en "attraktiv ishockey" och så länge vissa i klubbens administration sitter kvar. Det är äckligt. Det finns många som inte ens förtjänar att vara supportrar till Timrå IK. Folk som medvetet skadar klubben genom att aktivt välja att inte gå på matcherna t.ex.

Istället sitter dom hemma framför sin Dreambox och gnäller över sjunkande publiksiffror och att fucking Snål-TJ inte fattar att man måste spela lattjo hockey för att publiken ska vilja se matcherna och drömmer sig tillbaks till någon guldålder under tidigt 2000-tal där vi tydligen var världsunika med att spela en offensiv ishockey. Det var tider det!

Gör något kreativt av ert "engagemang" istället. Stöd era påståenden om missförhållanden inom föreningen med mer än hörsägen. Skriv en motion. Måla en banderoll. Gör någonting givande istället för att bara skapa dålig stämning och sprida en kraftigt överdriven hopplöshet.

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Herminator: "Vi är inte jättenära varandra"
Nä, det blir som vanligt när Linkan håller på.
Kommentera