1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581450 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1335273

Sv: Apropå nånting...

Den eviga frågan i den här gästboken måste ändå vara: Vem kan tycka mest synd om sig själv? Vem kan vara oroligast? Vem börjar karva i handlederna först?

Grabbar, ni eldar ju för fan på varandra. Lite gammalt hederligt agentsnack om att det kommit in fler intressenter och folk plockar genast fram sina djupa, sårbara sidor.

För helvete! Vi spelar omgång 40 på torsdag. 55 ska spelas. Vi ligger fem poäng från slutspelsplats. När fan vart det såhär? Vilka tror vi att vi är? Varför ska det ALLTID finnas syndabockar och varje liten jävla motgång målas upp som domedagen? Står vi inför gasen -41 i Auschwitz eller är vi alla supportrar till en förening som INTE har valt OSS utan VI har valt DEN. När blev för många verkligheten att Timrå IK finns till för supportrarna och sponsorernas skull och inte tvärtom? Folk får vara hur jävla besvikna som helst men jag äcklas av människor som ska göra en poäng av att dom inte längre går på matcherna så länge inte laget spelar en "attraktiv ishockey" och så länge vissa i klubbens administration sitter kvar. Det är äckligt. Det finns många som inte ens förtjänar att vara supportrar till Timrå IK. Folk som medvetet skadar klubben genom att aktivt välja att inte gå på matcherna t.ex.

Istället sitter dom hemma framför sin Dreambox och gnäller över sjunkande publiksiffror och att fucking Snål-TJ inte fattar att man måste spela lattjo hockey för att publiken ska vilja se matcherna och drömmer sig tillbaks till någon guldålder under tidigt 2000-tal där vi tydligen var världsunika med att spela en offensiv ishockey. Det var tider det!

Gör något kreativt av ert "engagemang" istället. Stöd era påståenden om missförhållanden inom föreningen med mer än hörsägen. Skriv en motion. Måla en banderoll. Gör någonting givande istället för att bara skapa dålig stämning och sprida en kraftigt överdriven hopplöshet.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Jag har inte läst alla svaren på ditt inlägg men det var ju uppenbarligen någon slags reaktion du ville ha. Jag kan tycka att många dom skriva här ofta är den sortens supportrar som inte har möjlighet att se så många timråmatcher per år. Vidare så tycker jag att många av dom har en mycket bra insyn i hockey. Förra året var en sån där säsong då man kunde acceptera en trasig trupp eftersom vi trots allt knep den sista platsen i den sista omgången. I år, när liknande spel visas upp, så börjar fler och fler se den stora bredare problembilden. Det är inte bara skadornas fel. Det FINNS ansvariga som inte sköter sitt jobb. Jag är en grinig jävel. Om det sen beror på att jag följer laget vid varje vaken minut och fullständigt saknar distans, det lämnar jag osagt.

Om bara såna såna som du, med säsongskort och gångavstånd (?) till arenan, får anses som "äkta fans", då skulle nog både Eon och HS vara helt dött. Det är en annan sorts engagemang. Man ska verkligen vara en sann kristen för att vända andra kinden till på det sättet du verkar förespråka. Folk tar inte hur mycket skit som helst och det mest naturliga sättet att visa detta på är väl att inte betala för dyngan. TJ har ju redan gått ut och sagt att vi som sågar laget är dumma höns. Ekonom som han är så kanske han fattar dalande intäkter istället då.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan:

"Folk får vara hur jävla besvikna som helst men jag äcklas av människor som ska göra en poäng av att dom inte längre går på matcherna så länge inte laget spelar en "attraktiv ishockey" och så länge vissa i klubbens administration sitter kvar. Det är äckligt. Det finns många som inte ens förtjänar att vara supportrar till Timrå IK. Folk som medvetet skadar klubben genom att aktivt välja att inte gå på matcherna t.ex."

Årets bästa inlägg! Hoppas alla läser igenom h e l a inlägget (inte bara mitt utklipp) och får sig en tankeställare!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan:

Bra, dom som sitter hemma famför sin dreambox kan lika gärna vara tyst. Tycker dom förbrukat sin rätt att uttala sig.

Om dom åtminstone betalade säsongskortet på cplus så kanske tv-pengarna hade varit ännu större.

Som det är nu kan vi ju NÄSTAN tacka nej till tv-pengarna, och sluta tv-sända matcherna. Tror vi skulle gå jämt upp ändå...


Känn Er träffad.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Det var nog det bästa inlägget på väldigt länge!!!
Håller med till fullo!!!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan och sheriff +1 Bra skrivet
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan:

Oerhört bra skrivet.

det tråkiga med att läsa alla kommentarer på detta forum och ibland även Jimmys blogg är att de flesta fansen har fått storhetsvansinne.

Bor inte i Timrå längre men skulle fan gått på varje match om jag haft chansen, bara för att man inte vet om detta är den sista säsongen i elitserien eller inte. Det hade kunnat vara den sista för flera säsonger sedan men vi har lyckats mycket bra.

Men hur man kan tro att denna lilla förening alltid skall ligga i topp är helt ju helt befängt.

Det är ju bara kolla på publiksiffrorna för att förstå hur mkt man kan förvänta sig:

MATCHER SNITT 

1  Frölunda 18 9 118

2  Djurgården 21 7 514

3  HV71 21 6 826

4  Färjestad 19 6 798

5  Linköping 19 6 615

6  MODO 20 6 179

7  Brynäs 21 5 573

8  AIK 17 5 434

9  Luleå 19 5 261

10  Skellefteå 19 4 972

11  Timrå 18 4 925

12  Södertälje 20 4 006


Är väl endast Luelå och skellefteå som överraskar, och det har vi gjort tidigare också. Men tveksamt om man kan göra det år ut och år in?

Njut av Elitserie hockey så länge det varar och stöd klubben i hjärtat!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Timrå har liksom alla andra lag en så kallad marginalpublik, en publik som går och tittar på matcherna för att få några timmars  soft underhållning, och denna publik bryr sig nog inte särskilt om de är värda att kallas ”äkta supportrar ” eller inte (inte jag heller btw). Men de håller ändå på Timrå och de gillar att gå på matcher då och då och det är den publiken vi tappar säsonger som denna. Det är en direkt konsekvens av att laget är för dåligt och särskilt en konsekvens av det usla hemmaspelet. Inget lag kan räkna med fulla hus när man vinner 4 hemmamatcher av 18. Sedan när det gäller folk som kollar på matcherna hemma på tvn så är jag övertygad om att den stora merparten av dessa betalar för det, och det kostar ju iaf minst ett par tusenlappar per säsong. Detta är givetvis också en viktig inkomstkälla för klubben.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Det bästa inlägget på veckor,håller med till 98%
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Bra!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Det var fasen bra skrivet! Det mest positiva som skrivits sedan Lundmark anslöt
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Typiskt norrländsk svammel vem fan vill ha en ledning som är dryg mot allt och alla ?? skadar klubben ha ha med att inte gå man kan inte lura sig skälv med inavel på alla poster som vägrar lyssna på andras syn på klubbens misstag år efter år. Klart man tappar sponsorer publik med sitt bytänkande och hela tiden kommer groder ur käften på linkan och Tj. ÅVGÅ för helvete.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Helt riktigt inte vill vi bli som SSK 3500 på läktarn i en storstad då är det kris. alltid en utmaning att kämpa i motvind som en TIKback sa åt mig på 80 talet som spelat över 100 matcher i Tre kronor
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan:

Tack! :)
Kommentera