1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580670 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1335620

Sv: Apropå nånting...
Timrå Icon: Bara fulla vägjobbare och präster som SPRINGER på krogen;)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Smokey: Ajajaj, jag vet hur lätt det kan vara att stuka och bryta fötterna av sig. Var ut och shoppade i Birsta idag med kärringa, det är skitkul och alla mäns våta dröm. Medans hon storhandlade så halkade jag in på en pub, jorå, det finns en pub i Birsta nånstans, har glömt var den ligger då man lugnt kan säga att jag knappast är spiknykter idag heller. Men jag behöver ingen hjälp så den undanbeder jag mig gärna, ja klara mig själv ja.

Men i alla fall, det blev några pilsner för mycket och när jag skulle gå ut för att möta upp kärringa så visste jag inte var jag befann mig. Dum som jag var så genade jag över en två meter hög plogvall, och inte nog med det så var det ett stup nedanför, mot Elgiganten tror jag det stod på skylten medans jag voltade nergenom och landade illa. Jag vrickade, eller jag kanske tom har brutit båda fötterna och blir nu hemma och sjukskriven i minst fjorton dar. Ska dock in på akuten ikväll då fötterna har börjat att svullna upp. En röntgen kan väl aldrig vara fel?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Smokey: Njeeee det var säkert en maskeradfest som spårade ur. De hade säkert klätt ut sig till renar och yrat upp på järnvägen och snubblade
Kommentera