1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

578038 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1336889

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2011-01-20

Lucasborg: Vari ligger storheten som Modoklacken utför? Jag gillar att ni kämpar och skriker för mitt Modo, jag gillar att ni gör tifo:n även om de ibland är ruggigt spretiga. Men vad i det ni gör är så fantastiskt otroligt att du känner det som lämpligt att skryta om det här?

Ser man historiskt har vi varit överkörda av Timråklacken både vad det gäller röststyrka och finess. Bara för att vi nu kanske kan mäta oss med dem så är det väl knappast någon anledning till att bete sig som en fjant?

Precis som för spelarna gäller det att vi supportrar andas ödmjukhet och fokus, annars kan ditt hånande mycket väl slå tillbaka förr än du anar.

Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2011-01-20
Poffa:
Vad menar du med spretiga? Förklara. Jag är inte här för att skryta, jag länkade de där bilderna för att bevisa att vår tifogrupp är mycket bättre än Timrås, om de ens har någon.

Historiskt sett, ja. Det var väl under din tid i The Reds ni var överkörda, men gamle man, du är out of date. Nya tider, ny klack.

Det är så pass mycket folk som är less på ert jävla skitsnack uppe på 400, all skit ni sprider runt klacken är så jävla tröttsamt.

Nu blev det helt fel diskussion, åter till topic mates.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2011-01-20
Poffa: Bra skrivet Poffa! Dock har ni som tillåter er att gå i Lucasborg's "fälla" hamnat i alldeles fel tråd.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2011-01-20
Poffa: Inte för att vi bör fortsätta snacket i den här boken men jag har svårt att hålla mig.

Man kan nog säga att vi för länge sedan faktiskt hade en ganska bra klack som åkte på långa resor. Har för mig att vi var 7-8 stora bussar som åkte ner till Gävle en gång i tiden och man satte in de där extraläktarna i Kempis mm. Men det är länge sedan och innan det som nyss påbörjats så har det varit väldigt dött.

När man nu levt en längre period på svältföda och man legat bakom Timrå (delvis pga trumma och akustik men mest pga att modo's klack sög) så gott som hela perioden de varit i ES den här svängen så bör man faktiskt visa lite fingertoppskänsla och köra sitt race och strunta i övriga.

All heder till dig Lucasborg om du är delaktig i att få lite mer fart på klacken igen. Jag gav upp för 10år sedan minst. Men om du vill ha gratulationer och nya medlemmar mm så bör du gå över till vår bok och där promota den nya klacken.

Ser i alla fall fram emot denna drabbning och trevligast hade varit om det blev något av det där snacket om att köra något tillsammans för att visa att två klackar kan stå bredvid varandra och ändå heja på sitt lag.
Låst ämne