1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581018 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1338904

Sv: Apropå nånting...
Utan värderingar eller jämförelser med oss MoDo-supportrar (sannolikt gäller detta många elitserielag och deras supportrar Edit: Även oss, kanske t.o.m. i synnerhet oss) och utan att döma/fördöma.

Vad anser ni om JM's kommentar (tagen från kommentarerna till artikeln "Klar Modo-seger"). Ligger det något i det? Är det bara bullshit?

------------------------------------
Skrivet 23 jan 2011 10:21 JM (Ej registrerad)
Jag är Timrå support, men inte från Sundsvalls området, personligen tycker jag många Tik s.k fans är ganska dryga och storkäftade, kan känna mer sympati med Modo supp ibland. Timrå fansen och jag tror även ledningen har fått hypris sen vi gick upp i ES. Kom ner på jorden alla, Timrå är en skitliten förening jämfört med Modo te x. Ödmjukhet borde stämpas in i pannbasen på ledningen i Tik och många supporters, annars kan vi glömma ES..Och det sämsta styrelsen gjorde va att anställa en sportchef från en allsvensk klubb, Timrå supp tjatar om sin banjo ang Modo, men va är då att anställa en snubbe från Sundsvall hockey? inavel så det skvätter om det. Och dessutom tackade nej till Inge Hammarström tjänser, Varför? joo han tog väl lite mer betalt. i slutänden så kommer vi åka ur …Tack TJ

---------------------------------------

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
bisterfinnen: Det där med att tillsätta en avdankad f.d. SH-spelare som sportchef är jag fullt beredd att hålla med dig om. DET SUGER !!!!
Tänk att jag sa redan från första början när hans namn dök upp till diskussion om vem som skulle efterträda "Nubben" att det kommer aldrig funka.

Åh se så rätt jag fick i slutändan.


P.S. Vi TIK-are är dryga och uppkäftiga, men är det någon större skillnad mot Modofansen eller några andra fans egentligen?.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
bisterfinnen: Hur många ställen har du postat det där på nu? Det kanske är du som är "JM" for all I care..
Kommentera