1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577968 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1339012

Sv: Apropå nånting...
bisterfinnen: Det där med att tillsätta en avdankad f.d. SH-spelare som sportchef är jag fullt beredd att hålla med dig om. DET SUGER !!!!
Tänk att jag sa redan från första början när hans namn dök upp till diskussion om vem som skulle efterträda "Nubben" att det kommer aldrig funka.

Åh se så rätt jag fick i slutändan.


P.S. Vi TIK-are är dryga och uppkäftiga, men är det någon större skillnad mot Modofansen eller några andra fans egentligen?.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
TimråikPower: Nä, inte mycket!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
TimråikPower: Jag ska tillägga att de flesta hockeyfans jag träffat är grymt trevliga. Undantagen är mycket få och det finns även ett antal s.k. Modosupportrar jag inte har mycket till övers för.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
TimråikPower: Nä, det var väl det jag skrev i min brasklapp.

Vårt kontor har gått genom ett rejält stålbad de senaste säsongerna, men nu känns det som att vi ser ljuset i tunneln. Jag tror att det kan vara läge för er nu. Steget från liten ideell förening med 100% lokal förankring till ett proffessionellt storlag är inte lätt, men Sundsvallsregionen borde ha ledarskap och ekonomiska muskler att klara av det.

I första hand är det dock fullt fokus på att rida ut stormen och klara er från degradering. Som jag sagt tidigare så är jag övertygad om att ni klarar det.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
TimråikPower: ja . aik fans är riktigt trevliga och ödmjuka har jag hört
Kommentera