1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581935 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1343353

Sv: Timrå IK - Skellefteå 2011-01-31
Laken: Bara att ställa sig in på kvalserien, Timrå är inte bättre idag tyvärr!

Hoppas bara de lär sig av läxan till nästa år om det innebär ES nästa år med!

In med nubben, ut med Perra , Jokela, Kolan och Hirschovits är ett måste till att börja med!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Skellefteå 2011-01-31
RTS: Om du tycker att du tänkt rätt, skrivit rätt och resonerat rätt - grattis! Då kommer du att ha cred på det här forumet. Jag förstår bara inte varför du ska paja ett eventuellt sådant scenario genom att köra 'vad var det jag sa??1'-inlägg. Eller har du missat faktumet att sådant beteende brukar uppfattas som lika attraktivt som att tugga med öppen, smaskande mun?

Annars: nej, det är väl inte sannolikt att Perra får kicken. Förra årets 'is i magen' gällande Challe var i backspegeln rätt. Å andra sidan kan man i backspegeln se det som ett tecken på handlingsförlamning, om än en lyckosam sådan.
Hursom, jag bygger på min kritik mot folk vartefter fel begås eller man agerar på ett sätt som, när konsekvenserna visar sig, var fel. Och nu börjar Linkan få så många minus i min bok att nä, han bör inte sitta kvar.

Men det är inte det mest akuta nu, även om arbetet med lagbygget för nästa år står för dörren. Vi har något jävligt mycket mer angeläget att brottas med, nämligen det som sker n u, och det vi bevittnar på isen.
Har vi någon journalistik värd namnet i våra lokalblaskor bör båda tidningarna innehålla feta intervjuer med Perra. Jag vill ärligen höra hur han resonerar. I fallet Hirso (och i synnerhet hans förtroende i PP). Hur han ser på backarna. Vad som krävs för att en spelare ska bli bänkad. Hur han ser på den speltaktiska biten, och varför vi - efter 45 omgångar - fortfarande har ett spel som faller i bitar när någon blåser på det.
Hur han ser på hierarkin i gruppen, och hur hans coachning ger laget rätt signaler och energi.

Det kommer vi dock inte få se. I stället blir det det sedvanliga 'Mörkt för Timrå', och lite oifrågasatta kommentarer från Perra om 'individuella misstag' och 'tappade puckar på fel ställen'. Kanske får vi en skön 'vi slutade att åka skridskor', också?

Jag tror inte att Perra skiter i Timrå. Jag tror att han mår dåligt över hur jävla illa det går nu. Självklart. Men vad gör han? Hans FBK-hockey, med fart och ett PP som de spelskickliga lirarna reder ut själva har nått vägs ände. Och gjorde det redan i omgång 10. Försöker han komma med något nytt?
Nu grisade vi lite mer än brukligt, och styrspelade mer mot SAIK. Men när det slutade att fungera efter två minuter i andra och SAIK åkte åttor runt oss - vad gjorde han då? Nada, nichts, niente. Förutom att spela Kolan extra mycket. Stort plus förresten, för att han fick Sonntag vid sin sida i några byten också. Hockeycoachens motsvarighet till rysk roulette (med 4 kulor i trumman).

Nej, det här var en alltigenom fruktansvärd afton. Något av det värsta jag bevittnat faktiskt, i värsta tänkbara läge. Hur fan studsar man tebaks från det här? Är det ö h t möjligt utan någon form av nystarts-mode, med sparkade Rolandz?
Jag tror inte det, och det gör mig livrädd. Det enda hoppet nu är att Modo också losar i morrn, under samma förnedrande former. Då kan vi få en riktig Sobril-final där nere i ångestträsket.

Glöm allt jag skrivit förut: Hockey är en riktig jävla skiitsport!
Kommentera

Sv: Timrå IK - Skellefteå 2011-01-31
fredriko74: Det är ett bra tag sedan jag mentalt accepterade Kvalserien.
Kommentera