1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580510 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1343424

Sv: Stefan Lindqvist måste avgå
Var det någon fler än jag som uppmärksammade att man under bråkdelen av en sekund faktiskt visade en bild på en vit doktorsrock på jumbotronen när SAIK gjorde 1-5? Lite "fingerspitzgefühl" från "jumbotronsproduktionsfolket" (eller vad man ska kalla dem?). Själv låg man i fosterställning och andades i brun papperspåse när Kolan spelade fram SAIK till 1-3 i eget powerplay.
Det bör liksom inte gå att tappa en match på detta sättet när man inleder den "på rätt sätt" som ju Timrå faktiskt gör.
Om nu jumbotronmänniskorna visade känsla så måste jag säga att Perra/Clabbbe visade det omvända. Det är jag inte ensam om härinne för den delen. Lander/Murley/Lundmark var heta i första perioden, likt förbannat för Hirscos lina starta flera viktiga PP när vi har tekning i offensiv zon. Jag tror att Lander i nuvarande form gladeligen skulle lira 10 minuter per period. Dom skulle kunna matchas hårdare! Fan, vi har inte råd att lira nån "sosse-hockey" nu där alla ska få vara med.
Att det sedan visar sig att Kolan och Jokela har mest istid.. Ja, det känns som ett hån för oss som faktiskt pröjsade för att se denna fenomenala genomklappning på plats.

Samtidigt får man väl lyfta på hatten åt SAIKs håll och tacka för lektionen i andra och tredje perioden. Dom visar att man kan vinna matcher genom att passa pucken hårt till varandra och åka skridskor fort. Något som ännu inte gått upp för Timrås spelare.
Fan, nu började det regna här hemma. Jag har uppenbarligen lyckats sucka till mig ett lågtryck i vardagsrummet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Stefan Lindqvist måste avgå
The Palm:

Såg f-n samma. Den blinkade till i en sekund. EN vit skjorta, var det en tvångströja?
Kommentera