1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581149 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1344315

Sv: Silly Season 10/11
Simmalugnt: Fast det där är ju rent larv. Klart det finns spelare som lirar med hjärtat.
Vi har exempelvis Lander och Styf. Tidigare Robert Carlsson. Exempelvis.
Dom är inte så många, men dom finns.
Sen finns det spelare som lirar med väldigt mycket hjärta för den förening dom just då tillhör. Dit hör exempelvis Hallin. Eller en sån som Fanny.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 10/11
Bragd-Birger: vad beträffande lander så kan jag nog köpa de där med klubbhjärta . fint av honom att dra ner sin egen lön , han vet ju att dom stora pengarna kommer till honom inom en snar framtid . har man klubbhjärta om man stannar länge i en förening . tex styf , han har förmodligen inte varit ett av dom mest jagade bytena i historien . så att han har blivit kvar är ju inte så konstigt .. sen de här med hjärta för den förening dom tillhör . de finns spelare som aldrig skulle få spela på elitnivå om dom inte gav allt i matcherna . talangen saknas . . typ hallin eller sanny . utan energi skulle dom inte tillföra något ., så de är bara att jobba som fan för att få vara med . tror inte de har något med en stor kärlek till klubbmärket att göra
Kommentera

Sv: Silly Season 10/11
Bragd-Birger:

Jo det är klart att det finns undantag.


Sedan så är det ju viktigt att särskilja spelare som spelar med "klubbhjärta" och sådana som bara spelar med jävlar anamma var de än kommer.

Fanny var väl ett JÄVLIGT dåligt exempel från din sida. Han är väl det ultimata beviset på att plånboken styr. Hans "klubbhjärta" kunde ju uppenbarligen köpas för pengar.
Kommentera