1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581095 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1344341

Sv: Silly Season 10/11
Bragd-Birger: vad beträffande lander så kan jag nog köpa de där med klubbhjärta . fint av honom att dra ner sin egen lön , han vet ju att dom stora pengarna kommer till honom inom en snar framtid . har man klubbhjärta om man stannar länge i en förening . tex styf , han har förmodligen inte varit ett av dom mest jagade bytena i historien . så att han har blivit kvar är ju inte så konstigt .. sen de här med hjärta för den förening dom tillhör . de finns spelare som aldrig skulle få spela på elitnivå om dom inte gav allt i matcherna . talangen saknas . . typ hallin eller sanny . utan energi skulle dom inte tillföra något ., så de är bara att jobba som fan för att få vara med . tror inte de har något med en stor kärlek till klubbmärket att göra
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 10/11
superfalle: Även om Styfen är småslapp nuförtiden har han varit riktigt styv. Och han är den ende som är kvar i laget sedan vi spelade i Allsvenskan. Jo, jag vågar påstå att Styfen har ett timråhjärta som få kan matcha. Av den anledningen blir jag alltid provocerad när folk slappt skriver saker som 'bort med Styf, fan vad kass han är'.
Sen kan man ju bara konstatera att åldern och skadorna börjar ta ut sin rätt. Och jo, han har svårt att platsa numer. Men jag kommer då att sörja honom när han lägger av.
Styfen förtjänar all respekt.
Kommentera