1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582393 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1350734


Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Kostiainen: "• Du har tidigare sagt att ni bland annat satsar på Gatufesten för att det är bättre ur marknads­föringshänsyn. Men TIK:s matcher sänds ju i rikstäckande television?

– Jo, men sådant där är ju alltid svårt att avgöra hur mycket man når ut. Vi har bedömt att lag som har Sundsvall med i namnet har större marknads­föringsvärde."

Sundsvall Hockey?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Kostiainen: Det är uppenbart att Magnus har varit inne och kommenterat också, så många idioter kan det väl ändå inte bo i Sundsvall?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Kostiainen:

Den tölpen borde hålla till i Ragunda, inte Sundsvall.

Sundsvalls kommun består endast av clowner tyvärr som inte ser längre än sin feta lönecheck.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...

Kostiainen: Haha, härligt vinklad artikel. Jag förstår Sjödin. För 20 år sedan hade jag kanske gjort likadant fast tvärtom om jag gjort politiskt karriär och haft möjlighet att strypa de kommunala pengarna till Bobbarna. 

Jag har dock lite högre förväntningar än så och utgår från att Sundsvalls kommun inte är ett sådant vuxendagis att hans favoritlag får styra hur man jobbar med sponsring men det blir ju humor när det är han som känd frustrerad Tunadick väljer att gå ut med, alternativt ställs till svars för, frågan (hur nu det här mikroområdet kan vara kommunstyrelsens ordförandes bord). Om pengarna styrdes om till breddidrott inom kommungränsen, fine. Men att argumentera för att det är bättre marknadsföring att satsa på annat - buuuuulllllshiiiiit! Att pengarna med sannolikhet betalas tillbaka med ränta via skatten på spelarlönerna är ju en kul effekt också även om den återbäringen förhoppningsvis fortsätter u framtiden även utan sponsringen - klubbekonomin står sannolikt inte och faller med en kommunal loge.

Kommentera