1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581631 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1350735

Sv: Apropå nånting...

Kostiainen: Haha, härligt vinklad artikel. Jag förstår Sjödin. För 20 år sedan hade jag kanske gjort likadant fast tvärtom om jag gjort politiskt karriär och haft möjlighet att strypa de kommunala pengarna till Bobbarna. 

Jag har dock lite högre förväntningar än så och utgår från att Sundsvalls kommun inte är ett sådant vuxendagis att hans favoritlag får styra hur man jobbar med sponsring men det blir ju humor när det är han som känd frustrerad Tunadick väljer att gå ut med, alternativt ställs till svars för, frågan (hur nu det här mikroområdet kan vara kommunstyrelsens ordförandes bord). Om pengarna styrdes om till breddidrott inom kommungränsen, fine. Men att argumentera för att det är bättre marknadsföring att satsa på annat - buuuuulllllshiiiiit! Att pengarna med sannolikhet betalas tillbaka med ränta via skatten på spelarlönerna är ju en kul effekt också även om den återbäringen förhoppningsvis fortsätter u framtiden även utan sponsringen - klubbekonomin står sannolikt inte och faller med en kommunal loge.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
El Maco: Vilken intressant artikel. Lite av kommunalpolitisk snoppmätartävling, känns det som.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
El Maco: Ge mig en enda anledning varför Sundsvalls kommun ska betala en loge där endast kommunala pampar har tillträde. Det är en annan sak när det gäller privata företag. Vad de gör med sina pengar skiter jag fullständigt i, det är iaf inte mina skattepengar. Hur många platser finns det i en loge? 10-15? Se då till att jag som skattebetalare via en lottning har en chans att få sitta och gotta mig och bli bjuden på god mat.

En värdelös, vinklad artikel som inte har någon relevans alls i själva sakfrågan.
Kommentera