1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581622 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1350741

Sv: Apropå nånting...
El Maco: Ge mig en enda anledning varför Sundsvalls kommun ska betala en loge där endast kommunala pampar har tillträde. Det är en annan sak när det gäller privata företag. Vad de gör med sina pengar skiter jag fullständigt i, det är iaf inte mina skattepengar. Hur många platser finns det i en loge? 10-15? Se då till att jag som skattebetalare via en lottning har en chans att få sitta och gotta mig och bli bjuden på god mat.

En värdelös, vinklad artikel som inte har någon relevans alls i själva sakfrågan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

Tikinmyheart: Om Magnus Sjödin kan påvisa att det finns en utredning till grund som visar att Gatufesten och Sundsvall Hockey är viktigare än Timrå IK för marknadsföring av orten Sundsvall och Sundsvallsborna och ger mer PR för trakten så låter jag mig nöja. Min känsla är tyvärr att det är ett rätt ogenomtänkt beslut som i efterhand är svårt att argumentera för rationellt. Jag tycker helt enkelt att han ger rätt dåliga svar på de måhända vinklade frågorna. Du kanske gillar Magnus Sjödin för allt annat han står för, fair enough. Själv är jag ju långt borta från Sundsvalls kommunpolitik, har inte haft rösträtt där sedan jag var 18 och kan ju tillåta mig att begränsa mig till enstaka supersmala frågor, typ den här och kravet på en tunnelbanelinje till Kovland.

Maktövertagandemerit: Jag gick i samma klass som Lars Persson i gymnasiet och han håller i alla fall på Timrå. Agera Lars!

Kommentera

Sv: Apropå nånting...

Tikinmyheart: Är det bara kommunala pampar som har tillträde? Har ingen aning. Fixa det i så fall, hoppas att man kan göra något vettigt med intern och extern representation som det är tänkt. Men att Sundsvall kommun gör grejor ihop med Timrå IK ser jag inget principiellt konstigt med. Jag håller med om att artikeln är vinklad men tycker att de vinklade frågorna är relevanta.

Kommentera