1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581825 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1353713

Sv: Timrå IK - AIK 2011-02-26
Det är tragiskt att se bloggaren Hamrin säga att Timrå gör många saker bättre än AIK..... Inse fakta nu att detta laget saknar kvalitet punkt slut. Målvaktssidan var en chansning som inte gick hem och som alla här noterade redan innan säsongen började.

Jokela, M Karlsson, Skogs är ju för dåliga, inte en PP back finns i denna trupp.
Boorks konstruktiva spel finns inte!!! Riv o slit och chanspuckar leder ju ingen vart.

Ansvariga för detta lagbygge måste ta konsekvenserna av detta och bör inte vara inblandad för mycket i nästa års lagbygge OM de klarar sig kvar.

En ny sportchef måste in och nya tränare oxå.

Timrå måste välja väg nu. Satsa eller ta ett kliv tillbaka dvs allsvenskan.

Att ränna omkring med klubbkavaj i arenan räcker liksom inte längre nu måste obekväma beslut tas.

Blåställ på om föreningen ska räddas kvar i eliten

Nu tror jag att vi klarar ingenmansland men säker är jag inte
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - AIK 2011-02-26
sarg ut: Det finns ju alla möjligheter att göra något bra till nästa säsong. Men då måste saker ske nu. Perra lär inte fortsätta i föreningen nästa säsong. Kanon, tycker jag. En personlig favorit när han kom men en total katastrof med facit i hand. Tomas Johansson kommer ju enligt starka rykten att lämna föreningen efter den här säsongen. Ryktet säger att han kommer att börja jobba för förbundet efter säsongen. Det är också ett mycket bra beslut. T J har gjort sitt, nu ska nytt folk in med andra egenskaper än enbart ekonomiska. I alla fall om man ska vara klubbdirektör.
Vidare så är väl Linkan en sportchef som Också han bör gå. Där vet jag inte hur kontraktet är skrivet. Men i värsta fall kan han ha ett år ytterligare. Är det så kan man låta honom vara kvar i föreningen men fylla på med en sportchef med ett kontaktnät som sträcker sig längre än kommungränsen, typ.

Spelartruppen bör ses om, redan nu. Bjud ut Jokela, Hirso och Pikkarainen. Det finns säkert någon sportchef, likt Linkan, som köper grisar i säck.
I övrigt sitter vi med utgående kontrakt på flera spelare som inte bör få ett nytt kontraktsförslag.

Gör man rätt nu så kan det bli början på något nytt nästa säsong. Först skall vi dock klara en kvalserie, vilket blir den största pärsen. Jag tror vi fixar det och gör vi det vill jag se stora organisatoriska förändringar i såväl klubbledning som spelartrupp. Om inte kommer jag att frysa inne mina i sammanhanget små sponsorpengar till den dagen då man förstått allvaret och vidtar nödvändiga åtgärder för att skapa lite hopp för den här föreningen igen.

Dags att agera!
Kommentera