1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582205 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1354057

Sv: Apropå nånting...
Olle: Det är ett gäng missanpassade sopor som har tittat några gånger för mycket på Green Street Hooligans och Football Factory, börjat klä sig "casual" och försöker hitta nån slags identitet i nån "firma". Det är så patetiskt att man saknar ord. Sen är vi bönder, bonnjävlar och lappar. Jo men visst - är det nåt man bör ta illa upp av att bli kallad när den som häver ur sig tillmälet är nån slag mänsklig motsvarighet till slamlevande bottendjur som befinner sig i ett tidigare skede av evolutionen? haha
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Kattgubben: Det är bara stockholmare som slänger med tillmälen som "bönder" eller "raggare" och oftast bara på grund av att dom helt enkelt inte kan förstå hur någon kan ogilla DERAS sätt att leva. Dvs. som identitetslös myra i en betongjungel med 100 000 subkulturer att ta ställning till och anpassa sig efter.

Stockholmaren skiljer sig från "medelsvensken" på det sättet att han/hon bara använder sig själv som referensram och således har betydligt svårare att se saker ur någon annans synvinkel. Det är min fulla övertygelse att just det är den främsta anledningen till att stockholmare oftast anses vara ganska dryga människor med svårigheter att anpassa sig efter sin omgivning.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Kattgubben: Nu är det dags att koja. Det är inte alltid roligt att vara Timråit, men gud vad glad jag är att jag inte blev en AIK råtta. Nya tag på tisdag, än är det inte helt kört.
Kommentera