1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582073 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1354666

Sv: Das Angstwoche
mikenomad: Wikipedia? Quatsch! Tyska med Carl-Magnus Windén på Hedbergska, bara 20 år sen. Fünf i betyg? Aber doch!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Das Angstwoche
El Maco: Oj Oj Oj. Den mannen. Vilket original. Drar mig till minnes hur han första lektionen i första ring lovade att han den sista lektionen innan studenten skulle berätta om när han anhölls för mordförsök på engelska drottningen. Nu när jag skriver det så inser jag dock att det är mer logiskt att detta skedde på engelskan. Ja, jag hade honom i engelska också. Han berättade dock historien, nu minns jag inte hur det hängde i hop. Men han var(är?) ju minst sagt speciell. Han var för övrigt mycket fascinerad över att han hade varit tillsammans med en av mina klasskompisars mostrar vilket blev lite lätt genant för denna flicka.

Något som jag dock snabbt kom underfund med var att om jag hade "glömt" att göra läxan så var det oerhört lätt att trigga i gång honom. Han pratade bort en 40-minuterslektion med lätthet, delvis möjligen på grund av ett lätt drag av mytomani.
Kommentera

Sv: Das Angstwoche
El Maco: Jag har bott granne med honom, och dessutom har jag goda minnen av när han stod och visslade i korridorerna om mornarna när jag gick på Hedbergska.

Själv är jag usel på tyska, men jag minns i alla fall att ord som slutar på e är die-ord.
Kommentera