1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581825 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1356720

Sv: Apropå nånting...
Olle: Så jävla uppenbart tycker inte jag det är. Stillastående styrspel mittzon/egen zon kontra rörligt försvars och anfallsspel över hela banan.
Timrå O MoDo spelar enligt första alternativet om än med en del skillnader.
Vad som skiljer Timrå o Modo mest är PP o BP men det har också med kvalitet att göra.

Challe må vara en vinnare men inte ens det hade hjälpt i Timrå i år!!

För dålig kvalitet på laget, för dåligt tränade, ett omodernt "spelsystem" om det finns något, och naturligtvis dåliga tränare där ligger orsaken. Ledarskapet brister ju på nåt sätt när de underpresterar mer än de presterar.

Blir så jävla trött på Boorkens tjat om bristande konstruktivt spel!
För att spela konstruktivt så behöver man spelskickliga spelare. Det funkar liksom inte med Skogs, Kolan, Sonntag, Jokela, om man vill ha konstruktiva uppspel, det funkar inte med en otränad/halvskadad Hirschos halvfart m.m, Gabbe för långsam och ingen playmaker typ heller, Murley, Lundmark för dåliga etc etc. Styf viker ned sig verkar det som.

Lander har ensam fått bära detta lag mer än nånsin nu på slutet då Sebbe blev skadad och det är tamejfan en skandal att en 19 årig tvåvägscenter ska behöva göra det men han har gjort det fantastikst bra men det räcker liksom inte till.

fan va rörigt det blev till slut det här då men sammnafattas

Lagbygget åt helvete fel med en del undantag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
sarg ut: Du kan inte säga att challe hade lyckats sämre, det är en hypotes. Faktum är att han tog oss till slutspel med ett rätt dåligt lag, faktum är att perra har tagit oss en hårsmån ifrån kval med en ungefär lika dålig trupp.
Kommentera