1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1356915

Sv: Södertälje SK - Timrå IK 2011-03-03
Bragd-Birger: Återigen, undviker vi kval, tja, då är säsongen bara ett fiasko. Hamnar vi i kval, tja, då är säsongen ett totalt, gigantiskt fiasko och det oavsett om vi tog 72 eller 43 poäng. Förhållandet är binärt och går (såklart) inte att jämföra med individuella spelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Södertälje SK - Timrå IK 2011-03-03
RocknRolf2: Ok. Med andra ord skulle årets Timrå - Linkan Boys - ha kunnat gjort en lika godkänd säsong som i fjol om bara VF, SSK, Modo och AIK tappat några ytterligare poäng mot t ex HV och FBK, alldeles oavsett det resultat och spel man presterat i sina egna matcher. Kan man rentav dra det så långt som att säga att Linkan, TJ och Perra gjort lite mindre misslyckade insatser, om bara dom andra lagen haft några fler stolpe-ut? Någon aningens procent mindre misslyckat?

Jag förstår inte ditt synsätt alls. Klart som fan att det är ett större misslyckande att vara avsågade vid jul och sluta på 43 poäng, än det är att - med en omgång kvar - slåss med 4 andra lag om att undvika kval. Om jag extrapolerar ditt tänk och drar det till absurdum, så skulle vi alltså kunna ha ett läge där inte bara 5 utan alla jämrans 12 lag är indragna i den här striden.
Egen vinst och rätt resultat i sista matchen innebär serieseger, torsk och oflyt i övrigt innebär kval. Jag kan inte se det som något annat än att du, även då, skulle anse att det vore ett lika gigantiskt fiasko att hamna i kvalserien då som nu - eller, för den delen: om man sladdar 30 poäng efter redan vid jul.

Med det synsättet kan jag heller inte förstå att du håller Lander så högt som du gör. Snubben har ju sämst +/-. Han har varit inne på flest mål i spel 5-5. Berätta: vad finns det förmildrande omständigheter bakom dessa hårda fakta? Och på vilket sätt kan dessa appliceras på Lander (i jämförelse med sina lagkompisar), men inget förmildrande hittas på laget Timrå vad gäller deras insats i förhållande till andra lag?
Kommentera

Sv: Södertälje SK - Timrå IK 2011-03-03
Inte för att vara den men med tanke på TIK's ekonomi, vore det inte bra och dra en vända i KS?

Jag tror att både ES lagena kommer att klara sig kvar i KS. Någon skalp kommer säkerligen något utav AS lagen att ta men de räcker inte till i långa loppet.

Tillbaka till ekonomin igen mitt brynäs räddade sin någolunda när de fick harva en runda i KS för något år sedan. Hade vi hamnat i ingemansland vete fan vad som hade hänt med ekonomin.
Kommentera