1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577864 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1357163

Sv: Våga Vägra Allsvenskan
stoff: Jag är ruskigt besviken på Timrå IK den här säsongen. Men jag inbillar mig att mitt stöd ikväll kan vara till hjälp. Hur än mycket besvikelse det finns skulle jag aldrig resonera så som du gör. Det finns andra sätt att uttrycka sin besvikelse på.
Däremot tar jag det säkra före det osäkra och har bokat en plats i restaurangen. Blir lättare att gräva ner sig om det går åt fanders.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Våga Vägra Allsvenskan
ÖstrandsNisse: Tyvärr kommer jag inte att vara närvarande i kväll rent fysiskt i arenan,men jag följer vad som händer och hoppas laget klarar detta fast jag tror det är kört. VF och SSK vinner sina matcher och vi förlorar mot DIF så tyvärr. Men det är inte i kväll som det beror på, det är tidigare. Närmare bestämt förra våren / sommaren när strategin för årets säsong lades upp och ledningen gick " all in" på vissa spelare och totalbom på vissa saker. När man läser både ST och Dagbladet i dag så börjar de kritiska frågorna / synpunkterna komma, lika fraperande är Johansson / Ericssons svar som antingen indikerar total brist på självinsikt eller att all ödmjukhet / empati är spårlöst borta. Dagbladet sätter fingret på punkten när dom ger antydningar om Linkans fantastiska lagbygge. Tyvärr tror jag inte Linkan fattar en smack vad dom menar. Sorgligt. Finns det någon framtid för elithockey här i Sundsvall / Timrå ? Ja, kanske. Men då skall det helt plutsligt vända på flera områden. Som jag skrev tidigare tror jag inte det går vår väg idag. Hoppas bara laget klarar kvalserien och sedan till nästa år måste det till en helt ny ledning, nya visioner och fruktansvärt hårt jobb, parat med en ödmjukhet som tar sikte på att kunden är viktigast, d.v.s. vi supportrar och sponsorer som föder denna klubb. Vi skall komma ihåg att Timrå idag inte är en klubb som lockar landslagsmän / lovande - blivande landslagsspelare, det är därför Linkan gör sina "fynd" utomlands. Vem vill spela i ett lag som harvar i botten ? Östrandsnisse lycka till i kväll både med maten, drycken och spelet......Det lär behövas.
Kommentera

Sv: Våga Vägra Allsvenskan
ÖstrandsNisse: jag tänker på er och hoppas att ni fixar detta
Kommentera