1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582949 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1360032

Sv: Apropå nånting...
LennartA: Stämmer in i hyllningskören!

Tuff, hård och med hjärtat på rätta stället. Det är Pär Styf för mig. Flest elitseriematcher i klubbens historia förpliktigar.

Tack för allt!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Det är jävligt lätt att vara efterklok. Hade Timrå plockat Victor Fasth och han gått sönder hade hela hs kaskadvomerat och gått upp i hysterisk falsett. Vilken mardröm det hade blivit.
Och det scenariot var väl mer troligt än att karln skulle göra supersuccé och tokdominra en hel elitseriesäsong. Han har trots allt en historia med två väldigt allvarliga knäskador som kunde stoppat hans karriär redan tidigare.

Som flera påpekat var det en gigantisk chansning av ett ekonomiskt begränsat AIK som vann prinsessan och hela kungadömet. Men oddsen var riktigt dåliga faktiskt. Linkans eventuella "nej-tack" var i det läget helt och fullt logiskt.

Däremot skulle jag inte bli ledsen om jag fick se Oscar Alsenfelt i Timrå-dressen. Killen fyller 24 i vår och har på ett fullgott sätt ersatt Victor i Lakers-kassen. Han är dessutom väldigt lik sin föregångare i spelstil. Lugn och följsam, släpper extremt lite returer och gör nästan aldrig några riktiga tavlor.

Har haft lite problem med knäna de senaste veckorna men är odiskutabel förstemålvakt i kvalserien. Ingen här vill se Krizjan i målet - han är labil studsmatta. Punkt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Ambroo: Per Styf, en sann hjälte och krigare, lägger av. Många är minnena men några är starkare än andra. Mest kommer jag minnas kvartsfinalserien mot LHC när Styf retade gallfeber på bl.a. Norrena och blev kallad neandertalare...:-D
Kommentera