1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582065 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1361868

Sv: Apropå nånting...
htikare: Verkar inte som det gick fram i mitt inlägg men jag menar att det är spelare som är skadebenägna och dåliga skridskoåkare som Linkan värvat.

Jag menar se på en kille som Röymark, det är alltid lika bra fart på honom? Så njäe, en spelare som Karlsson skulle knappast vara så mycket snabbare om han får vara med på AIKs träning. Han gjorde väl t.o.m bantningskur i höstas? Den verkar inte ha gett något resultat tycker jag.

Men som sagt, ett till exempel. Lotvonen skulle inte bli snabb oavsett vilken försäsongsträning han genomgick. Så jag säger som Olle

För övrigt anser jag att Linkan borde avgå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Mackelito: Jag förstår hur Du menar..nU sas det ju om Röymark redan innan Frölundatiden att han var välkännd just för att träna ovanligt hårt o vara väldigt vältränad ..

Lotvonen håller jag så klart med om en ångbåt är en ångbåt...även om man kastar lite packning överbord...

för övrigt så tror o anser jagatt vi nog kommer få se att TIK 2011 2012 kommer att värva nya just med betoning på riktigt vassa skridskoåkare..i stil med C.Klingberg...mindre slagskepp o mer racer...
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Det har varit tyst såhär långt under Silly Season, men jag är inte det minsta förvånad. Jag har en känsla av att man rannsakar sig själva inom Timrås organisation för närvarande, och att det inte kommer att hända särskilt mycket förrän frågorna om ledningen är utredda.

Lite händer emellertid. Nu är det klart att Perra och Clabbe stannar även över nästa säsong. Jag kan inte säga att jag är överförtjust, men å andra sidan har jag ingen aning om vad alternativen var. I vilket fall föredrar jag att vi har klart med ett tränarpar i ett tidigt skede istället för att måsta vänta flera månader på besked. En osäker tränarposition försvårar säkerligen värvandet av spelare och kontraktsförlängningar.

Sportchefsfrågan har stötts och blötts härinne på formuet länge, och jag har min ståndpunkt klar: Antigen gör Timrå klart med en ny sportchef inom den närmaste framtiden, eller så kan Linkan få fortsätta. Ska vi ha en ny sportchef måste han få en rimlig chans att sätta sin prägel på laget och vara med på spelarmarknaden redan i ett tidigt skede - annat vore ett mycket tveksamt agerande från ledningen.

Thomas Johansson är också ifrågasatt och det ryktas om att han ska vara på väg bort från föreningen. I detta fall är jag inte alltför insatt i vilken roll han egentligen spelar för föreningen - eftersom jag inte vill ta rykten som absoluta sanningar. Men min personliga känsla är att Timrå behöver en nystart. Föreningen har varit inne i en negativ spiral de senaste säsongerna och om man inte lyckas bryta trenden så kommer man förr eller senare göra en Modo, eller kanske till och med en Mora.

Just nu håller jag tummarna för positiva besked.
Kommentera