1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582946 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1368668

Sv: Silly Season 11/12
Spanarn: Jo det är sant. Riddarn har dock 2 dåliga säsonger bakom sig. Jocke tycker jag ändå gjorde bra ifrån sig i Vf den gångna säsongen.
Jag tror att Du har svårt att förstå vad jag menar när Jag säger att vi behöver en betydligt mer uttalad 1:e målvakt än 2 st som är en chansning o som man hoppas ska ta flera steg framåt. Det hade räckt med en.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 11/12
Johnny Bravo:
Beror på vad du menar med "uttalad" 1:e målvakt? Menar du 1) att lagledningen skall gå ut och förklara att "det HÄR är vår 1:e målvakt" (oavsett hur bra eller "1:e-målvaktig" han bedöms vara. Eller 2) att vi måste värva en "garanterat" bra målvakt som därmed automatiskt blir 1:e målvakt.
Problemet med alt 2) upplever jag vara bristen på garantier i hockeybranschen. De senaste åren har man då och då nervöst sett konkurrenter värva "1:e målisar". SSK värvade/(lånade) Hellenius med "NHL-meriter". Brynäs tog Greiss med WC-meriter. MoDo har en lång och fin tradition att värva tunga namn... Inte minst Mike Morrison, 31 år 191 cm som spelat i Edmonton, Ottawa och Phoenix. Låter inte det som en Garanterad 1:e målis så säg!
Kommentera

Sv: Silly Season 11/12

Johnny Bravo: Var inte Ridderwall och Wesslau de två statistiskt bästa målvakterna förra säsongen? Han har haft en jävligt tung säsong i år men jag tror ändå ett målvaktspar med Ridderwall/Lundström skulle vara ett fullgott par efter våra förutsättningar. Det finns ju inget som säger att PW (som var rätt dålig i JVM t ex) inte dippar på samma sätt som i Almtuna i år, nästa säsong.

Ska vi vara säker så är det väl en 32-årig etablerad målvakt vi ska värva utan skadehistorik och som man kan skriva tre år med direkt (typ Hadelöv).

Nu vet jag inte hur Tim Sandberg och Djurgården resonerar men jag hade gärna sett honom som back up då han imponerade i flertalet matcher för Sundsvall. Bör också ha potential att slå sig in och ta förstaspaden.

Kommentera