1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582419 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1371245

Sv: Silly Season 11/12
Johnny Bravo: Kan nog mycket väl vara så. Att ha plusstatistik i ett av finallagen kanske stärker hans aktier lite. Ska han utomlands så är det ju verkligen hans sista chans. Men defensiva centrar bör inte vara något problem. Att vi förlitar oss fullständigt på hirscho som hade en knappt godkänd säsong, som offensiv pjäs, det tycker jag legitimerar att man letar efter en producerande center också.

Edit: Eller ja nu var jag lite orättvis. Som producerande Center får man nog ge hirscho beröm ändå. Menar bara att det behövs en till Center som är kapabel att nå 30 poäng.

Något som överskuggar detta tycker jag dock är att vi behöver två backar som är kapabla att nå 20 poäng. Vi har en i sebbe. Jag ber till högre makter att han stannar och att Robinson blir den andre backen att producera likadant.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 11/12
Olle: Hahl kanske ?????
Kommentera

Sv: Silly Season 11/12
Olle: Att hitta en fullgod ersättare till Gabbe tror jag är ett av de mindre problemen, det håller jag med om. Kanske det är så att vi redan har ersättaren i laget. Nämligen Lander. Låt oss gissa oss till att man tänker sig Bagarn som fjärdecenter. Då fattas alltså en center som är mer åt det offensiva hållet.

Vore häftigt att få in en skicklig center, en ytterforward som gör MÅL och en rutinerad back. Samt Bagarn som fjärdecenter då.

Men som jag sagt tidigare. Det mesta handlar så klart om huruvida Lander stannar en säsong till eller ej. Jag tycker det bör vara glasklart att han blir kvar, för hans eget bästa ;)

När det gäller Dennis Rasmussen så kan vi nog räkna bort honom. Han lär förmodligen skriva på för Lakers.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Silly Season 11/12
Olle: Jag har funderat lite kring det här med ekonomin, Vi ska spara 15-20% i löneutgifter. Hirso o Pikka kostar ju en del men Vi tappar Jokela, Kolan, Skogs,Gabbe bla. De vi har värvat måste ju kosta en bråkdel av vad de här 4 har kostat.
Det måste finnas pengar till klass....eller?
Kommentera