1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580355 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1371249

Sv: Silly Season 11/12
Johnny Bravo: Skogs och gabbe kan inte lyfta några fantasisummor, Jokela och kolan lär däremot ha haft ytterst gynnsamma kontrakt. Jag tror som du att de spelare man nu kontrakterat, inte får speciellt mycket betalt och då återstår ju frågan: "På vilken position lägger man krutet?"

Bevisligen är det inte på målvaktssidan (vilket jag tycker är ett fundamentalt misstag och något som kan bidra med oro hela nästkommande säsong).

Då återstår center/FW- och backsidan. Ett gigantiskt problem här är ju att vi har två spelare som får klassas som "överpresterande" i förhållande till deras löner (Lander och sebbe) på varsin position. Om båda sticker så får man nog kalla situationen "katastrofal". Om sebbe sticker så innebär det att vi MÅSTE kontraktera en dyr offensiv back (de backar med plusstatistik och offensiva kvalitéer är allt som oftast dyra), om Lander sticker så är det ju samma där.

Nä vi kan nog kallt räkna med att flis kommer att spenderas. Här hoppas jag att nubben drar i trådarna och hittar en etablerad spelare med gott rykte och att linkan inte sätter sin fot på en finlandsfärja igen. Ja just ja. Om gabbe sticker så MÅSTE vi ha en defensiv center också.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 11/12
Olle: jag tror att Skogs hade ganska hög lön. Han var landslagsman när han skrev sitt kontrakt.
Kommentera