1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581766 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1373420

Sv: Kvalserien 2011
Magnus Rövarn : Det finns en avgörande skillnad mellan Corso och Månsson. Corso är en målskytt med extrema komplex, Månsson är en brunkare med en efterhängsen bakgrund.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvalserien 2011
Olle: Visst är det så! Nu syftade jag mer till Corso v.s. Lehoux, Lehoux var kung i Södertälje under sin första säsong. Men framgången steg honom åt huvudet och han klarade inte av pressen att vara kylig nog och förtsätta leverera. Samma scenario med Corso. Han fick ett tokspel för att allt inte gick enligt hans pipa! Jag klarar bara inte av sånt. I det civila kan kanske fungera. Men i ett team där fler människor är inblandade måste man till stor del rätta sig in i ledet och anpassa sitt kunnande och kompetens efter lagets resurser och förmåga. Man kan inte bara ställa krav på mer istid när man inte ens är i närheten av det snitt man producerade föregående säsong och sedan ställa sig och lipa för att man inte alltid får mackor på bladet. Man måste vara beredd på att få lite skit under naglarna också. Inte bara förvänta sig att någon annan skall göra förarbetet och blåsa upp sig själv i medierna som någon slags Messias och Guds gåva från himmelen. Då har man missuppfattat hela poängen och tappat bort sig själv fullständigt! Nej jag tycker det var skönt att han fick sparken.

Rikslallarna kan få representera Modo Hockey och Brynäs IF istället. I vår förening skall det vara en in i helvete bra KARAKTÄR på spelarna och en ordentlig struktur.

Redigerad kommentar

Kommentera