1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581774 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1373472

Sv: Kvalserien 2011
Jävla skit!! Jag hade älskat att stå i Gränby sunkhall med Timrå-tröja och tittat på AIS-Modo. De hade behövt kommit ned på jorden ordentligt efter alla år som något jävla självpåklistrat hockey-Messias i Svergie med hjälp av Wennerholm dessutom. Har inga som helst sympatier med Modo, för nu är det väl alla jävla Foppa, Näslund, what-fucking-ever effekter i media som klarad Modo kvar. Skiter i alla jävla bra-för-derbymatcher snacket, ES är ingen jävla mysliga, hatar alla lag, finns bara ett lag resten är fiender.

Capice!!!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvalserien 2011
MB: Jag hade inte varit alltför ledsen om MoDo åk ner i allsvenskan, SSK hade varit bra att ha kvar som som räddningsplanka och som pålitlig kvalserieaspirant. Vilket lag ska Timrå ha bakom sig nästa säsong för att undvika samma h-e- som Övikarna genomlidit i år.? Växjö kan man tro och hoppas på , men sen då ?

Å andra sidan, det är väl inte helt fel att få tampas med ärkefienden även nästa säsong. Det ger lite extra krydda åt tillvaron. ärligt talat hade det varit lite trist att inte få matcherna mot MoDo, om inte annat bättrar det på publiksnittet, (SSK x 2 /x 3 hade inte varit någon kioskvältare direkt) ., Men jag håller med, det finns inga andra lag, det är ett lag som gäller och det är Timrå IK, alla andra är mer eller mindre fiender beroende på situationen eller historien .

Fast nu uppskattar jag verkligen Skellefteå AIK:s heroiska kamp mot äckliga FBK och och TV4:s osmakliga fjanteri .
Kommentera

Sv: Kvalserien 2011

Jag tycker att det slutade rätt trist. Hade hellre sett Karlskrona gå upp i Allsvenskan än att Tingsryd höll sig kvar.

Kommentera