1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582529 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1379409

Sv: Silly Season 11/12
Skarin:
Jag håller inte med. Att gorma om kvalserien redan den 4:e maj känns otroligt fjolligt. Det är verkligen att göra det lätt för sig. Om det går dåligt nästa säsong kan man klippa in sitt gamla citat, klappa sig själv på axeln och utropa vad-var-det-jag-sa! Om det däremot går bra så är det ingen som kommer ihåg ens gamla gnäll. Fegt!

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 11/12

Spanarn: Det glädjer mig att du tror stenhårt på det här utan någon som helst oro. Hur du kan känna så är rent ut sagt fantastiskt. Iofs är det ju bara 4 maj än. Du inväntar Laatikainen och Hynning först innan du vill kommentera ett lag förstår jag. Ok då.

Däremot håller jag med dig fullt ut i ditt inlägg för en liten stund sedan. Ligger mycket i det resonemanget. Men hur skulle det se ut om det inte resoneras negativt kring saker och ting och med debatter om vad som är rätt eller fel? Till att börja med hade vi inte varit en elitklubb.

Det vi behöver är två offensiva kvaliteter i form av en pp-back och en ytterforward. Kan inte riktigt se Hynning passa in i den bilden. Men det kanske är som det är med vår förening för tillfället.....

Kommentera

Sv: Silly Season 11/12
Spanarn: Vem fan har sagt något om att "klappa sig själv på axeln"? Förra säsongen kändes truppen helt ok, det blev katastrof. I år känns truppen både felbyggd och svag. Vissa här inne blir glada bara ett namn presenteras, vem spelaren i fråga är och hur han kommer att passa in i organisationen? Det skiter man fullständigt i.

Nu kan det vara som Östrandsnisse säger och det är beklagligt i så fall. Helhetsbilden är än mer beklaglig och snudd på tragisk, är det så att man måste kontraktera spelare för att man inte har råd att betala skulderna till dessa då har man nog halva foten i kvalserien redan på förhand.

Hur var lagmoralen ifjol? Inte speciellt bra. Hur bra kommer den att vara med ett gäng spelare som inte ens fått betalt? Knappast bättre. Det är en sorglig situation man satt sig i men det är bara att knyta näven och köra på. Det ser dock inte ut att räcka så långt, så här på förhand.
Kommentera