1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583209 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1381994

Sv: Silly Season 11/12
Skarin: Jag förstår inte varför man inte kan prioritera annorlunda, om man har möjlighet att norpa Nagy. Det handlar om att hitta en spelare som klarar av den defensiva biten, som kan slå bra pass och någon som kan teka. Får man in en spelare som Nagy så kan man lägga det där som "blir över" på en center istället. Det är inte så jävla svårt att centra en stjärnspelare, kolla bara på Warg ifjol.

Huvudsaken är att vi får in någon som producerar för det är inte elitseriemässig klass på poängplockarna i laget just nu. Det vore tråkigt att behöva tigga ihop pengar för Pavel Rosa i November när man har insett att Hagos, bagarn och Röymark inte hittar målet tillräckligt ofta.

Sen lockas inte en sån som Nagy av spelarmaterial, trivsel eller något sånt, killen vill ju ha pengar. Finns det pengar åt honom så finns det, annars är det ju bara att glömma och gå vidare.

Edit: Och ifall det är någon modoit som läser så är det väl bäst att jag förtydligar mig lite. Jag menar att det är centern som behöver vinna tek, klara egen zon och slå pass, inte Nagy. Han behöver bara göra en massa poäng och se glad ut.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 11/12
Jag säger såhär iallafall, vi tar in Petri Pakaslahti och Nagy, det tror jag kommer bli kanon..

Undra vad herr Pakaslahti kan kosta? First Line med

Pikken - Pakaslahti - Nagy borde vara najs!
Kommentera

Sv: Silly Season 11/12
Olle: Så du tror att Nagy skiter i vem som centrar? Där tror jag du har fel.
Kommentera