1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1388853

Sv: Team Lander/Erixon vs Timrå IK
Olle: Du kan inte komma ifrån att det är ett problem med gamla franchise-players som inte längre har det dom en gång hade. Jonte i fjärdekedjan - varför? För att han är skön, har en vilja och ett hjärta för klubben?
Du jämför med Hallin och Bagarn m fl. Begränsade spelare, men jag vågar påstå att dagens Jonte inte är i närheten av deras - om än begränsade - spetskvaliteter. Vad skulle Jonte tillföra i en brunkarkedja? Han har ju inte alls aggressiviteten han en gång hade. I en toppkedja? Sluta.

Att du sen jämför med Röymark förstår jag inte. Menar du att Jonte skulle vara i närheten av hans målsinne? Och du raljerar över Alexander Larsson, men fan. Han gjorde ju dubbelt så många mål i fjol än vad Jonte gjorde sin senaste elitseriesäsong. Och då får man fråga sig: har Hedström gått framåt eller bakåt sen dess?
Hagos? Ehm...återigen: vari ligger jämförelsen?

Vi kommer att ställa ett tämligen blekt lag på isen i år. Därom råder inget tvivel. Men så fan att jag vill att vi ska gör det ännu mer menlöst genom att ta in en slocknad stjärna i hopp om att hans 'hjärta' ska föra klubben framåt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Team Lander/Erixon vs Timrå IK
Bragd-Birger: jämförelsen ligger i att vi har ett lag fullt av medelmåttor som inte hittar nätet, en till skulle inte skada. Vi är beroende av att en massa spelare blommar ut i år och vi har fortfarande en av dom tunnaste trupperna. Visst, man kan inte komma och gå som man vill i en elitserieklubb men med tanke på vilka chansningar vi förlitar oss på i år så tycker jag inte det är något större fel med att ge honom ett par byten. Sen var det ingen sammanställning av mål jag gjorde utan poäng.

Röymark gjorde en ok säsong sist men jag skulle knappast kalla det för någon succé. Jämförelsen med Hagos haltar väl lite också men det är samma där. Jag tycker inte att vi har SÅ högt till tak i vårt lag att man inte kan överväga jonte.

Sen vadå "framåt eller bakåt?" Har Hallin, Hagos, bagarn eller Larsson gått framåt i sin utveckling?
Kommentera

Sv: Team Lander/Erixon vs Timrå IK
Bragd-Birger: Jag håller med. Senast Jonte var i klubben var han HELT osynlig i varje byte. Jag minns att jag tyckte det kändes tragiskt att han tappat all energi och finess.
Inget för en ettrig fjärdekedja med andra ord. För han lär knappast ha blivit bättre av att lira i division 1-tempo.
Kommentera

Sv: Team Lander/Erixon vs Timrå IK
Bragd-Birger: Du ser verkligen chansen på att han skulle kunna tillföra på någon nivå på 0,000%?
Kommentera