1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581684 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1389621

Sv: Positiva tråden
dr-nix: Klart det finns potential i Murley men jag tycker att det är lite oroande att han visade det mest medan han spelade i LHC och försvann när han spelade med oss. Men nu får han köra en hel säsong i Timrå (förhoppningsvis) och jag vågar mig på att gissa att vi får se lite mer från honom i år.

En annan som gärna får vara lite mer dominant på banan är Pikkarainen. Jag tycker han bitvis såg riktigt kinkig ut, filmade en del och faktiskt inte jobbade 100% i alla lägen. Han fann sig i att lira på hirschos nivå trots att den senare mest var loj medan den förstnämnde var mer grinig. Den gemensamma nämnaren är dock att det påverkade bådas spel på ett negativt sätt.

Nu kan man nog sätta pengar på att vi kommer att ha ett hårdare arbetande lag i år av den enkla anledningen att vi MÅSTE ha det, det finns inget utrymme för finlir. Av den anledningen så tror jag även att Pikkarainen kommer att anpassa sig till rådande klimat.

Så jag tvekar inte på att vi kommer att jobba hårdare i år, däremot ställer jag mig tvekande till om det hårda jobbet kommer att visa sig vara en bra värdemätare för de lag som har lite mer...finlir i sig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Positiva tråden
Olle: Ang Pikkarainen så såg han väl en 10kg lättare ut på ispremiären. Pärra antydde väl också att han var i dålig fysisk form under fjolåret?
Kommentera

Sv: Positiva tråden
Olle: AIK, Luleå framgångar förra säsongen byggde på hårt jobb inte finlir (i min bok). Detta gäller även Skellefteå men dom hade även finlir tycker jag.
Kommentera