1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582205 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1390766

Sv: Almtuna-Timrå IK
Såg matchen igår. En träningsmatch är som ett förspel, även om det känns helt rätt kan det sluta i katastrof och vice versa. Ändå, en del säger det.

Tyckte att det var helt okej intensitet för att vara träningsmatch.

Fjolårets tröjor ställde till det, lite svårt att greppa de nya spelarna med övertejpade namn osv.

Kul att se Nubben i båset, såg ut att vara väldigt engagerad. Mycket snack med spelarna.

Riddarn var stabil, bjöd bland annat på en grym sidledsförflyttning a´la Kapanen, och dessutom något som liknade en gammal klassisk benparad a´la Pekka. För övrigt skymtades Riddarn Senior på läktaren.

Vampola bjöd på ett par tappade puckar i fel läge, men visade också känsliga handleder. Såg ut att ha problem med en skridsko, åkte runt och "skrapade skenan" åt sidan i spelavbrotten...kanske är nåt ticks han har för sig.

Hagos är stark som faen. Åkte runt vid sargen med ett par AIS-spelare hängandes över sig, och vände ut med pucken under kontroll.

Bagarn såg lycklig ut på isen. Välkommen hem!

Halonen gick en brottningsmatch mot någon som inte borde ha gett sig in i den matchen.

Robinson kan bli något, absolut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Almtuna-Timrå IK
Ironic: Håller med dig i alla du skriver.

Början på andra perioden var ett enda virr. Kändes som om Timrå tränade på att göra allt fel under några minuter... Och Niklas Anger styrde upp resterna på läktaren och det blev brutalt 1-1.

Annars fanns det en del "smälla på" i laget som jag inte sett på länge. Matt Murley ser inte ut att ta ut sig till 100% i en träningsmatch. Där finns mycket obränt krut att bränna.

I sista perioden var det fan spel mot ett mål. Kändes inte ens jobbigt när Timrå lirade 3 mot 5;)

Ett nertränat seggäng som var klassen bättre än Almtuna över hela banan. Riddervall kan bli vår Riddervägg! Jag tror på det häringa laget!

Och den tillresta klacken fick många gudfruktiga uppsalabor att dra på smilbanden med sitt sköna agerande matchen igenom.
Kommentera