1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583039 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1396773

Sv: Apropå nånting...
Olle: Nog tycker jag vi just nu är en uppsamlingsplats för misslyckade karriärer, å andra sidan har Skellefteå varit det i många år och se hur det går för dem. Vem ville ha Hadelöv? Vem ville ha Skogs i år? Vem ville ha Crippe efter FBK? Vem ville ta Hagos från Mora, HV och SSK? Listan kan göras längre... Jag tror precis som du att vi kanske kan överaska.

Jag tycker det är viktigt att man kan hålla en bredd i truppen och skulle gärna se en billig forward till i truppen, utöver de tryout-spelare vi har nu. Ska man spela med 12 forwards bör man nog ha 15 under kontrakt, minst. Konkurrens och revanschlusta tror jag är bra drivmedel för en spelare oavsett nivå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Eskas: konkurrensen har ju varit usel i laget dom senaste säsongerna, främst på grund av skador men även på grund av för tunn trupp. Så jag håller med, konkurrens är en underskattad variabel för framgång i lagsport...i Timrå IK iaf :)

Sen det där med "uppsamlingsplats". Jag ser det inte riktigt på det sättet. Visst, Hedman kanske sneglar på brorsan sin och önskar att han var någon annanstans i karriären men annars tycker jag att dom flesta spelarna är på väg någonstans. Hagos har väl landat i Elitserien, om han finner sig i att vara en hårt arbetande defensiv forward så kan vi nog ha nytta av honom i flera säsonger. Bagarn likaså. När det gäller Torp och Önerud så kom dom till oss eftersom dom inte fick speltid i HV71. Det tycker jag är logiskt och förståeligt, båda har en högre kapacitet än den dom visade upp nere i Småland.
Kommentera