1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581739 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1397008

Sv: Apropå nånting...
Modano: Jag utgår bara ifrån att han har fått svaga omdömen av Jimmy, än så länge, och att man kanske hade hoppats att få ut mer av honom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Det har varit mycket negativt ett tag med experter som tippar oss sist. Mitt i allt detta finns många positiva saker att lyfta fram:
1) Petr Vampola, ser bättre ut än vad jag någonsin vågade hoppas på!
2) Joakim Lundström, ser väldigt säker och stabil ut!
3) Marcus Högström, en David Rundblad light!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
En av de roligaste detaljerna under kommande säsong är hur förbannade alla motståndarsupportrar kommer bli när vi slår deras lag...

Oavsett om det händer 10 eller 30 gånger kommer jag njuta varje gång jag ser en motståndarsupporter som gnäller över att de förlorat mot skitlaget Timrå... :D
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Jovarsdårå, det vill gärna gå bra nu! Har sett alla matcherna och så mycket skridskor som Timrå trampar i nuläget har man inte sett sen fornstora dar.

Dock så höjer jag ett varningens lillfinger och kanske en aningens pekfinger också. Det går bra nu som sagt var, lite för bra, det är inte bra, inte pra, inte pra.

Pärsan är hetast i laget, vilken toppform han har laddat in så här tidigt på sässen, int pra, int pra. I kvalserien lär vi hålla bra med det här laget i alla fall, jag är knappast orolig, inte en lörtakskväll som denna...

Nepp, nu taggar man ner och laddar med en rejäl Captain Morgan...

PS. Hyfsad öl och matfestival det var dårå. Pissljummen bira med tillhörande skosulor från Bite Line, jävlar vilken gourmethelg det varit på Gärde! DS.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Jag är glad om han lirar här ett år till efter att kontraktet går ut. Tror han klarar sig bättre än Lander och Sebbe i NHL.
Kommentera