1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581690 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1397524

Sv: Apropå nånting...
Så blir jag en aning förvånad över att flera rankar Jonte så högt, han var bra borta mot SSK men mer? Ska bli intressant att se honom ikväll och på fredag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
RocknRolf2: Ang Jonte så rankar iallafall jag honom inte speciellt högt, men skall Timrå få ut något av honom så kan han inte spela i en 4:e lina,
Jag var/är mkt tveksam till Tik´s agerande när man tog hit Jonte,karln kommer aldrig bli den han varit, men eftersom Timrå har knappt 1 månad på sig ang tryouten så måste man helt enkelt testa honom med några klasspelare, funkar inte detta är ju en förlängning omöjlig.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
RocknRolf2: Jag tycker att man ska fokusera mer på att vårda den spetskompetens vi har och mindre på att kickstarta jontes "forna storhet". Om han nu är pånyttfödd som hockeyspelare så kommer det att märkas utan att han ska serveras mackor av Vampola.

Nu menar jag inte att vara överdrivet kritisk mot just jonte utan jag tycker helt enkelt att man borde placera en spelare i förstalinan som underlättar för Vampola/Pärra, inte placera spelare runt jonte som underlättar för honom.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
RocknRolf2: Instämmer. Ställer mig extremt tvekande till att sätta honom i en scoring line. Vi ser ut att kunna prestera en lina som verkligen producerar pålitligt, jag tycker att det låter väldigt ambitiöst att placera jonte i den.

Edit: En lina som på papperet kan producera pålitligt alltså. Förhoppningsvis får vi se poäng från tre linor genom hela säsongen.

Redigerad kommentar

Kommentera