1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581752 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1397979

Sv: Skellefteå-Timrå i Strömsund
Olle: Jag ska nog inte diskutera det här mer ikväll. Blev så deprimerad av det jag såg.
Orkar inte med en till säsong som fjolårets, när man innerst inne visste att vi ofta inte vann för att vi var bra, utan för att motståndarna var dåliga.
Får se om jag har återfått tron i morgon.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå-Timrå i Strömsund
hubbenorlen: Jag tror på det här laget, jag tror att det kommer bli bättre än förra säsongen. Men det förutsätter att Perra får ordning på grejerna. Jag var lyrisk (host host Knylan) när det stod klart att Perra skulle träna laget från och med förra säsongen. MEN, han fick mig verkligen att tvivla ju längre serien led föregående säsong. Jag tror att det största frågetecknet kring om vi får ihop det här laget är Perra Johnsson.

Som tur är finns det många människor därute som hävdar att jag har fel i mina farhågor, människor som har mycket bättre koll på Perra än jag. Så kanske ska jag känna mig lugn ändå och lita på mysfarbrorn från Karlstad.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Skellefteå-Timrå i Strömsund
hubbenorlen: Äsch det löser sig. Som Abron säger, ifjol hade vi en liknande försäsong och åkte på torsk med 5-0 mot SAIK i samma läge som nu. Enda anledningen till att det känns bedrövligt just nu är för att experter har tippat oss skitsist i botten och nu fick vi se 2 perioder som bekräftar det. Nu har man förvisso facit i hand och kan konstatera att förra säsongen sög så in åt helvete. Det kan inte bli sämre i år. Omöjligt.

Vi kan inte ha så många lösa trådar i år, som vi hade ifjol. Fullständigt otänkbart.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Skellefteå-Timrå i Strömsund
hubbenorlen: Det är tur att det är 9 dar kvar till premiären.
Du får se det som general rep efetrsom det var mot ett ES motstånd. :)

Redigerad kommentar

Kommentera