1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581954 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1398677

Sv: Mora-Timrå i Östersund
Kerstin_k:

I am here.

Nä det förstod jag med klarhet, men det är få som kanske vet hur det är att vara ansvarig för ett lag. Det är dj,,, lätt att kasta galla över det man inte har en tjusning om, men tro mig, det är inte lätt att stå i båset och ta beslut. Om, eller när du gjort den erfarenheten kanske du inte skulle skriva som du gjorde.
Perra må ha sina svagheter, men till sist är det det som utförs på isen som är av betydelse, och det finns en ledstjärna hur detta skall berikas. Berikas från den som har ansvaret, om sedan materialet är kass, eller mindre kass, så blir det som det blir.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Mora-Timrå i Östersund
Abron: Fast jag spyr väl inte galla? Jag konstaterar ju bara, precis vad många andra här säger, att Perra förmodligen inte är rätt man för Timrå IK.

Hans ledord går förmodligen inte hand i hand med den spelartrupp man besitter. Och den gjorde det förmodligen inte, med facit i hand, med fjolårets trupp heller.

Materialet kan Perra inte rå på. Men en bra coach anpassar coachningen efter materialet. Jag, och många fler, upplever det som om Perra kanske inte riktigt har förmågan att anpassa det taktiska till materialet för att få ut det bästa av gruppen.
Kommentera

Sv: Mora-Timrå i Östersund
Abron: Vem har sagt att det är lätt att träna ett elitlag...? Frågan är snarare varför Perra inte ens har försökt att matcha in en scoring line under försäsongen? Det är väl inte så avancerat? I min värld gör man sådana toppningar i vilket pojklag som helst...
Kommentera