1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581934 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1398687

Sv: Mora-Timrå i Östersund
Kerstin_k: Problemet som jag ser det är att vi har ett alldeles för "mediokert" lag för att konstatera 10-12 omgångar i serien att det inte håller. Laget måste vara på tårna från dag 1. Visst kan det vara så att Perra är fullt på det klara vilka formationer som ska spelas när serien väl drar igång men jag är ytterst tveksam om vi kommer att se några större förändringar.
Och om nu dessa försäsongsmatcher spelas med kedjor som inte alls kommer att lira ihop så ställer jag frågan - varför? Det måste vara bättre att spela ihop femmorna så mycket det bara går innan serien drar igång?!

Nja, det är bara att hoppas att Perras mys och pys slår väl ut. Att spelet i powerplay lossnar och i boxplay likaså. Om inte skulle jag tro att den tränare som är tänkt att ta över nästa säsong (det är vad jag tror), tar över redan en bit in på den här säsongen. MEN, ingen blir gladare än jag om det visar sig att Perra får ihop grejerna och tokchockar alla belackare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Mora-Timrå i Östersund
ÖstrandsNisse: Nu skall jag vara överdjävligt possitiv.

Vi slutar på plats 10. med AIK, Lakers efter oss. Men jag tror det kostar oss 1 ny back + en sniper innan november.


1: DIF
2: FBK
3: Luleå
4: SAIK
5: LHC
6: HV
7: FRÖ
8: Brynäs
9: MoDO
10:Timrå ik
11:Lakers
12: AIK
Kommentera

Sv: Mora-Timrå i Östersund
ÖstrandsNisse:

Jag tror inte det handlar bara om Mys å Pys.

Absolut, laget måste spela konsekvent efter riktlinjer från match nr 1 till 55, annars veti fan. Men hur skall vi belackare veta hur Perra har planerat det greppet? Tänk efter, Perra med stab (Cleas å Nubben) är inga dunungar, det finns nog väl så begrundade beslut hur det skall formas utan att vi supporters bör kritisera en huvudtränare.
Kommentera