1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581934 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1398700

Sv: Mora-Timrå i Östersund
RocknRolf2:

Visst så är det, Gud har inte korrekt svar.

Men det finns en annan infallsvinkel, det vi inte känner till. Det är lätt att kritisera det vi ser, men som själva verket är ett svar till tränarna. Rätta mig om jag har fel, men det är inte nu som laget skall producera. Ta debatten om Perra efter låt säga 20 matcher, då kan kritiken vara befogad om laguppställning, spel intentioner är fel ur en E.S aspekt. Sedan kan man ju fråga sig hur ett mediokert lag som Timrå skall förhålla sig till det? För det må vi efter J.H,s utsagor inse att det blir kvalspel nästa år?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Mora-Timrå i Östersund
Abron: Självklart vet vi inte ens en bråkdel av det Perra tänker. Vi har ingen aning, men tycker efter det vi ser och vi går på känslan - det är väl så supportrar gör?

Frågan är, och det är min största oro och grunden till mitt ifrågasättande, om vi har råd, med ett så pass mediokert lag som vi har i år, att ha en tränare som inte har en taktisk räv bakom varje öra för att vinna fördelar i varje moment?

Nu har iof Nubben tillkommit och truppen ska vara bredare och mer skadetålig. Det kanske är allt vad som behövs för att vi kan summera Perras andra säsong med succe?
Kommentera

Sv: Mora-Timrå i Östersund
Abron: Ja vi får hoppas på det bästa.
Kommentera