1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581934 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1398730

Sv: Mora-Timrå i Östersund
Timrå Icon:

Vadå? Vi slapp kval serien, och det var "bara" Landers förtjänst????

Sedan kan man ju fundera i ett annat, Perra hade ett fullkomligt skadefritt lag att matcha, och träna. BEAKTA ATT SOM DU TRÄNAR, SPELAR DU.....

Hennes bedömning från förra året ger jag in´t ett skit för, vilket lag i ES hade samma förutsättningar. Name it,,, please.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Mora-Timrå i Östersund
Abron: hans - om det nu är mina bedömningar du menar...

Inget lag hade samma förutsättningar. Och skadorna förstörde förmodligen allt vad Perra tänkt. Men jag vill minnas att det var många som höjde ett finger för coachningen redan inledningsvis ifjol, innan alla skador. När vi låg högt upp i tabellen.

Förhoppningsvis får vi se ett lag med lite kontinuitet i år vilket förhoppningsvis ger Perra dom bästa förutsättningarna att lyckas utifrån det material han har. Vi lär nog bli varse hur landet ligger innan nästa säsong är över.

God natt.
Kommentera

Sv: Mora-Timrå i Östersund
Abron: Faktum är att jag anser (högst personligt. Rätt eller fel) att det var bl.a PW:s och Landers individuella prestationer och inte Perras taktiskt offensiva aktiva coachande som gjorde att vi undvek kval.

Men sedan att Jokkmokks-Jokela, BiteLine-Kolan och attityd-Hirso slickade svetten av en död mans pung (citat från Goid Morning Vietnam) är ju då klart faktorer att beakta likväl alla skador
Kommentera