1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581536 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1398767

Sv: Mora-Timrå i Östersund
Olle:

Kan hålla med om det, vore en mindre bedrift efter alla " EXPERT" utlåtande.

En 10-9 placering är oinskränkt inget att misskläs över, men lite. Högre krav kan vi nog ställa om det rullat på med 2-3 points i början…..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Mora-Timrå i Östersund
Abron: Kritiken mot perra baseras inte på vad han har presterat i årets försäsongsmatcher, kritiken mot perra bygger nog desto mer på vad han inte har presterat sedan förra säsongen. När förra säsongen tog slut så satt alla (många) här inne och konstaterade att vi hade flax som klarade oss utan kval och att man hoppades att perra skulle få mer utrymme att coacha med en frisk trupp och mindre drama.

Det var många som var överens att han var väldigt tafatt förra säsongen, att man ville se mer coaching, mer aktivitet, mer känsla och framförallt mer spets. PP sög och det var väl vad som stack ut mest.

Personligen tror jag att många har en negativ bild av perra just nu eftersom allt verkar vara just precis som det var när serien slutade. Konstiga formationer, uselt PP, färglöst spel. Det kanske är för tidigt att såga perra redan nu men samma beska smak finns där eftersom det spelet man sett hittills påminner väldigt mycket av det spel vi visade upp förra säsongen.
Kommentera