1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581938 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1399809

Sv: Apropå nånting...
Tycho: Så kan det mycket väl vara. Samtidigt har man ju misskött klubben så grandiost de senaste åren att TJ/Linkans manövrar framstår som rena Einstein-movesen.
Men det är klart. Nu har vi ju en av dödsdansdirigenterna åter i vårt eget stall. Det skulle väl vara det som får pendeln att svänga över i deras favör och till vår nackdel...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Bragd-Birger:


Det är nog dags att sluta hacka på hur Timrås nuvarande situation styrs av herrar T.J, Linkan m.m.

Finns liksom ingen anledning att hacka på det man inte fattar, vilket jag uppfattar att flertalet skribenter här på H.S bevisar. Det är i och för sig frustrerande att Timrå IK sitter i en kinkig position, men nu sitter herrarna där och jag tror att de gör allt de kan för att skapa en förening som skapar utvägar till en bra säsong, ur sin uppfattning.

I min värld kan jag tycka att det är dags att majoriteten som framför negativa åsikter angående TIK här på H.S, borde torka sig bakom öronen. Motiverade påstående och tankar är en sak, men att plita pajas i ord är som att skita uppkastningar.

Dessa rader skall absolut inte ses som ett beskydd till hur Timrå IK förfar, mina åsikter hur detta arbete fungerar har jag tidigare försökt belysa, och jag hävdar fortfarande att TIK styrs av föredettingar i den affärsmässiga sfären och i sportsliga verksamheter.

Mitt budskap är måhända inte så lätt att komma underfund med, dock bör flertalet sluta med naiva uttalande, det känns ibland som snorunge åsikter. Var delaktig i förenings arbete istället, bli medlem och bli en röst till att skapa bättre villkor. Det är i mina ögon harigt att dundra med åsikter här på H.S, som ibland ytterst kan tolkas som person angrepp, men där signaturen inte har ett uns av möjlighet att påverka föreningen med en röst, av den enkla anledningen att det saknas medlemskap.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Bragd-Birger: Om man ser det krasst har de starkare namn än oss. Men det behöver inte betyda något i slutändan.
Nu kanske de rycker upp sig men det var rent bedrövligt från bägge lag ikväll...
Kommentera