1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581962 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1399845

Sv: Apropå nånting...
Bragd-Birger:


Det är nog dags att sluta hacka på hur Timrås nuvarande situation styrs av herrar T.J, Linkan m.m.

Finns liksom ingen anledning att hacka på det man inte fattar, vilket jag uppfattar att flertalet skribenter här på H.S bevisar. Det är i och för sig frustrerande att Timrå IK sitter i en kinkig position, men nu sitter herrarna där och jag tror att de gör allt de kan för att skapa en förening som skapar utvägar till en bra säsong, ur sin uppfattning.

I min värld kan jag tycka att det är dags att majoriteten som framför negativa åsikter angående TIK här på H.S, borde torka sig bakom öronen. Motiverade påstående och tankar är en sak, men att plita pajas i ord är som att skita uppkastningar.

Dessa rader skall absolut inte ses som ett beskydd till hur Timrå IK förfar, mina åsikter hur detta arbete fungerar har jag tidigare försökt belysa, och jag hävdar fortfarande att TIK styrs av föredettingar i den affärsmässiga sfären och i sportsliga verksamheter.

Mitt budskap är måhända inte så lätt att komma underfund med, dock bör flertalet sluta med naiva uttalande, det känns ibland som snorunge åsikter. Var delaktig i förenings arbete istället, bli medlem och bli en röst till att skapa bättre villkor. Det är i mina ögon harigt att dundra med åsikter här på H.S, som ibland ytterst kan tolkas som person angrepp, men där signaturen inte har ett uns av möjlighet att påverka föreningen med en röst, av den enkla anledningen att det saknas medlemskap.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Abron: I hear you.

Men jag tycker att kritik på ett konstruktivt sätt måste ges utrymme i ett debattforum. Naturligtvis tycker jag att inlägg där personer i föreningen utmålas som idioter, dumhuvuden, hjärndöd etc, inte bör skrivas överhuvudtaget. Det bör finnas relativt underbyggda argument varför man tycker som man gör, av vilken anledning en person inte är lämplig sin uppgift o.s.v.
Det är alldeles för ofta som skribenter skriker ut sin frustration mot enskilda ledare i föreningen utan att igentligen ha något som helst argument för sin åsikt. Dessa inlägg blir ganska onödig. Men, om någon målar ut en person som icke lämplig på sin post, lägger fram de fakta man bygger tesen på, ja då tycker jag att även ett kritiskt inlägg bör få utrymme i forumet.

Däremot är det lite heaven or hell när det diskuteras Timrå IK i den här gästboken. Många gånger skrivs det först och tänks efter senare. Det är naturligtvis beklagligt. Men ingen ska tro att allt är guld och gröna skogar i den här föreningen. Det finns faktiskt rätt många inlägg, av det mer kritiska slaget, som faktiskt fyller en funktion på forumet och är underlag för vidare diskussioner.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Abron: Bra skrivet!
Kommentera