1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581815 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1400821

Sv: AIK - Timrå IK 2011-09-15
Ja kära vänner....Jag tror faan inte på det här i år! Åter igen så startar vi säsongen med två i mitt tycke riktigt svaga målvakter. Det är det största skälet till att vi kommer damma ner i KS med en smäll.
Backsidan är ju om man ska vara helt ärlig ES sämsta. Hoppas att Robinsson kan bidra med lite poäng åtminstone för det lär inte rasa in poäng från dom andra backarna.
Sen så är ju avsaknad av spetskompetens bland forwards rätt uppenbar. Vi har Vampola men vilka ska göra målen? Våra andra centrar är deffare och jag blir nästan gråtfärdig när man ser Bagarn. Satan så slut karln är!
Näh.....Tyvärr så kommer vi inte att räcka till i år. Jag ska vara så jävla pessimistisk och påstå att vi är avhängda efter 25 omg. Vi klarade oss med ett nödrop ifjol men nästa år får man kika på Allsvenskan i E.on. Men det blir roligt det mäh....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: AIK - Timrå IK 2011-09-15
Jag förstår varken dom som klandrar perra ikväll eller dom som sågar Hedström. Tycker vi spelar ett utmärkt markeringsspel i dom två första perioderna, vi har lite oflyt med utvisningen på bagarn men det jämnade ut sig senare i matchen. På dom tre första målen är det rena individuella misstag som är avgörande och Lundström gör långt ifrån någon bra match.

Om vi hade haft lite mer spets i avsluten så hade det varit en helt annan match, sättet vi checkar fast AIK och får dom att begå misstag i mittzon och egen zon är strålande. Hedström borde kanske satt någon puck men det fanns många målsumpare i afton så han försvinner i mängden på den punkten. I övrigt gjorde han väl en helt ok match?

Klart för mig är iaf att backsidan ser ut att bli det stora problemet...igen. Högström (jag ville ha det till Torp och Hedman ett par gånger men fel av mig) visade initiativ i offensiv zon men ack så fel han hamnade i defensiven. På samma sätt som att Torp kom in lite fel i matchen den här gången så tror iaf jag att dom både kan "landa" lite i sitt spel efter några omgångar. Halonen kommer att bli sjukt viktig i år. Vi behöver rejälare backar som kan flytta på motståndare framför kassen, i situationen som leder till att AIK får straff så måste man freda egen kasse, i situationen där de får ett bortdömt mål likaså. Där måste man kötta framför mål men våra backar såg lätta ut.

bagarn hade en jobbig match, han åkte väl minst på 2-3 riktiga smällar? Tydligt är ju att killen inte riktigt kan det här med att göra mål men om han driver på som han bitvis gjorde ikväll så tror jag att han definitivt kan skapa utrymme för andra.
Kommentera

Sv: AIK - Timrå IK 2011-09-15
Foyn: nej då, KS klarar vi galant ;-) glöm inte att Hagos, Pikkarainen, Halonen samt våran "klassback" fattades. M0D0 såg ju inte så heta ut direkt.
Kommentera

Sv: AIK - Timrå IK 2011-09-15
Foyn: Ja vilka ska göra målen? Det är frågan.
Kommentera