1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582365 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1402114

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2011-09-17
RocknRolf2: tyckte att granath åkte på en jävligt hårt dömd utvisning i andra, i övrigt såg jag väl inga som var hårresande fel. Såg förvisso inte den du nämner.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2011-09-17
Kerstin_k: Dom utvisningar som tas på timråspelare är det väl inget större fel på förutom holdingen på Granath när han har tappat klubban. Forsström står 6 meter därifrån, ser bara ryggen på Granath och bara antar att han håller fast SAIK-råttan när dom egentligen bara står och stångas utan att sluta någon arm över/runt den andre.

Efter att den omedelbara besvikelsen och ilskan har lagt sig så måste man säga att det inte är fy skam att åka hem från hålan Skellefteå med 2 pinnar. Tyvärr är det fortfarande lika beklagligt och bedrövligt att kuben är en idiot. Om han nu ska döma elithockey så hoppas jag att man åtminstone fördelar hans matcher bland alla lagen så att man åtminstone får dela på hans fullständiga värdelösa sätt. Det är inte rättvist att något lag i den här serien drabbas av honom fler gånger än andra lag, oavsett vilket lag det är.

Hedström spelar rivigt och bra idag, det är bara målet som fattas för honom nu! Jävligt kul att se honom och när han åker fram för straffen, när visselorkanerna blir extra höga så kunde man nästan skymta ett litet snett leende. Han älskar att vara grisen och får han bara vispa in en puck snart så kommer han förhoppningsvis växa ett par snäpp till.

Kul att riddarn bara släpper en puck idag. Han gör några fina räddningar men i ärlighetens namn tycker jag att dom flesta puckarna swischar över honom eller träffar målramen. Tycker hans reaktionsförmåga ser tveksam ut men det är han som står där nere och gör avvägningarna, inte jag som tittar på teven. Han släpper en puck och vi vinner. På samma princip som jag ansåg att Lundström förtjänade att bli utbytt efter 5 mål i sin match, tycker jag att det är självklart att riddarn står nästa.

Murley suckar jag fortfarande åt. Vilken otroligt loj spelare! Visst han gör ett mål idag men guuuud vad vi hade haft nytta av honom om han bara tog i lite. Straffen är under all kritik, han åker runt och tänker på något annat och lallar bort chansen att avgöra matchen fullständigt.

Det ska bli spännande att se hur vi kommer att se ut med fullt lag...om vi någonsin får spela med fullt lag i år. Tendensen har varit, enligt mig, att vi är mycket bättre på att stänga och störa motståndarnas uppspel, det kommer vi att få enorm nytta av om det håller i sig. Jag tycker inte att PP-spelet är så illa som vissa vill göra gällande. Vi varvar PP där vi knappt kommer in i zon med PP där vi spelar snabbt och enkelt när vi väl får press. Det som saknas är backskotten. Börjar man ta mer skott från smarta positioner så kommer också målen att komma.

Sen vad modoiter tycker angående domarkritik, det skiter jag fullständigt i. Det förefaller en smula paradoxalt att ena dagen trycka tröjor som det står "stolt och enögd" på och andra dagen ha åsikter på andra fans domarkritik. Budskapet "don't shit where you eat" kanske skulle passa bättre på deras tröjor istället.
Kommentera

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2011-09-17
Sett värre bedömningar, 2P iaf...av 6 :(
Kommentera