1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582171 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1405162

Sv: Timrå IK - Djurgårdens IF 2011-09-24
Att det är tre personer som håller på att ta Timrå ur elitserien är ställt utom allt tvivel. Dock den som har störst del i detta är Tomas Johansoon. T J var den som tillsatte Linkan efter det att halva hockeysverige tackat nej till jobbet. Varför kan man fråga sig ? Kan det bero på T J ledarskap ? att T J som ekonom är den som har sista ordet i det sportsliga också ? Tomas Johansson var den som inför denna säsong tillsammans med styrelsen sänkte lönebudgeten på laget med mellan 6 - 8 mkr. Vem tror inte det märks på kvaliten ? Ja, titta på det vi ställer på isen nu ? Jag ifrågasätter inte Tomas Johansson som en duglig ekonom, men däremot som en ledare, en VD som han är idag. Läste även Tomas Johanssons uttalanden i somras att årskortsförsäljningen låg några hundra årskort under budget på privatpersoner, medan företagsförsäljningen låg bättre till än budget. Varför går man då och stoppar värvningen av en försteback som Linkan byggt upp hela försäsongssnacket på och varit ett rättfärdigande av alla dessa vattenbärare som värvades ? Kommer ihåg bland många gyllene citat från ledningen ett, " vad är problemet, vi ligger ju trea ?" från ifol. Väntar bara på ett i klass med angående att vi är kort på backar - vad är problemet, vi är ju tolva i sverige ? När vi var ett etablerat slutspelslag var Timrås ansikten utåt, Janne Söderström, Nubben och Lill-Kenta. Nu är det Tomas Johansson, Linkan och brandmannen. Någon som ser skillnaden ? Jag har hela tiden hävdat att när en ekonom som styr det sportsliga har den absoluta makten genom att ha en inkompetent sportchef och en ordförande som har svårt att se skillnad på en boll och puck som sina närmaste. Då är man riktigt illa ute. Där är vi idag. jag skrev för några dagar sedan att det verkar som vi får inrikta oss på kvalserien till jul. Jag hade fel, det kommer att bli mycket tidigare om inte något drastiskt händer. Det kommer inte att ske för vi har inte den starke mannen eller kvinnan i organisationen. En sista fråga - hur många kommer att gå på hemmamatcherna framöver ? Jag tror vi är nära att få uppleva siffror under 4000 snart, tyvärr. vad gör styrelsen då ?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Djurgårdens IF 2011-09-24

Nisse: "Att det är tre personer som håller på att ta Timrå ur elitserien är ställt utom allt tvivel. Dock den som har störst del i detta är Tomas Johansoon."

Du är så säker men jag tycker det är konstigt att då styrelsen och indirekt medlemmarna haft fortsatt förtroende för honom.

Vad exakt är det som du kan peka på som han gjort fel?


Redigerad kommentar

Kommentera