1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587811 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1406357

Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2011-09-27
Sune: han är ju redan här .. Pierre heter han
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2011-09-27
Jaha så var det min tur....Som tur är så kommer inte denna säsong som en överraskning för mig då man länge kunnat se föreningen misskötas. Ifjol fick jag lite insyn hur det sköts ekonomiskt och organisatoriskt och det var fan inte roligt! Att sen se TJ stå och grina på en upptaktsträff hur små medel Timrå har är fan så jävla patetiskt att man baxnar!
Det fuskas så jävla mycket med spelarrekryteringar, arena, souvenirer och dyl, att jag inte vet vart jag ska börja?
Timrå IK som förening förtjänar att spela i AS! Inte vi supportrar dock som sitter/står och ser laget bli förnedrat!
Det som retar mig dock är förmodligen kommer man höra den där jävla trumman och klacken köra "Vi är Timrå å vi ger aldrig upp" på torsdag vilket måste vara riktig humor om kikar på kvällens match....

Näh...Timrå har fortfarande chansen. Men då måste det ske förändringar i ledning samt att man måste låna pengar och värva nya spelare. Vi kommer bli jumbo i år men vi kan klara KS med att värva.
Kommentera

Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2011-09-27
Detta är väl TJ´s sista år så han lär nog skita rätt mycket i hur det går för TIK i framtiden.

Skulle laget kunna hitta en Popovic-typ som håller låda i båset skulle jag vara nöjd, spelarna ska faan inte våga sätta sig på bänken för att ta några andetag.
Denna bittra värmlänning blir jag bara frustrerad över.
Kommentera

Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2011-09-27
Skulle man värva om det här laget skulle man satsat på allsvenska grabbar som inte fått chansen istället för ES-etablerade medelmåttor som Torp, Bagarn, Hedman, Hedin, Hedström mfl. Billigare och med samma utfall. Skillnaden hade varit att vi kanske haft råd att värva mer spets att fylla ut med.
Kommentera

Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2011-09-27
www.youtube.com/watch?v=WCmAgBRr8Ec

"Det är ingen som dör av ett felpass..."

Ja frågan är ju om inte föreningen sakta men säkert håller på att dö av det spel man visar upp just nu och felpassen hjälper ju inte direkt...
Kommentera